sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Pomp de Luxin kutsut

Huoh. pahoittelut alkuun blogi hiljaisuudesta,on ollut menoa ja meininkiä kun ollaan vietetty hiihtolomaa ja tietty meille iski joku hirmu flunssaki just loman alkuun. Itte oon vieläki aika huonos kunnos,niin ärsyttävää sairastella lomapäivinä!!
Maanantaina,eli päivää ennen kutsuja kotiutui Hobby hallista uusi matto olkkariin. Oon haaveillu tuollaista ryijymattoa ikuisuuden tuohon ja nyt sen tilasin. Mahtaako nuo olla jo so last season?!En tiedä,mut tykkään kovasti!Hankala kun olkkari on niin iso (sekin voi olla ongelma!!),että mikään ihan pikku matto ei oikein näytä miltään.Ja sitten kun klikkaat sen isoimman maton niin hinta menee jonnekkin 200 euron tienoille.Tämäkin matto on kooltaan 160*230 ja eipä tuokaan isolta näytä!



 No sitten olkkarista jäi matto ja huomasin,että itse asiassa keittiön matto ei sitten millään lailla sovi väriltään muuhun keittiön sisustukseen. No olkkarin vanha matto siirtyi siis sinne.Halpaa sisustusta=)ja kyllä se on aurinko joka kuvissa näkyy,peräti yhden iltapäivän saatiin nauttia siitäkin harvinaisuudesta!
Ainut vaan,että nyt vasta huomasin miten anteeksi antava tuollainen ryijymatto oli ruokapöydän alla. Siis nyt pitäis olla koko ajan imurin kanssa heilumassa,kun roskat näkyy paremmin,nukkamattoon ne varmaan vaan uppos=)Siinäpä syy miks se kyseinen matto pestiin toukokuussa JA elokuussa!!

 Mutta siis Pompin ihanat kutsut tuli pidettyä,ja voin kyllä kehua tuon uuden malliston! Värit oli aivan ihania ja nuo välikausi vaatteet jotain niin herkkuja!!Harmittelin kovasti,että tuota soft shell haalaria ei ollut enää 104cm:nä.Sellaisen olisin heti Mandille tilannut. Tuota roosaa sävyä on tulossa meillekkin pari t-paitaa,leggarit ja yksi juhlamekko.
Voitte varmasti kuvitella,että meinasi aivan mopo karata käsistä kun näitä hypisteli=)Tosi kivan raikkaita oli myös nuo poikien vaatteet.Ja jos jollekkin on merkki vielä ihan tuntematon,niin tosi laadukkaita vaatteita nämä kyllä ovat,ei ole meillä menneet pesuissa miksikään ja näitä on todella käytetty ihan joka päiväisissä leikeissä,ei vain kyläily vaatteina!


                         Kynät käteen ja tilausta suunnittelemaan...



 Mandi,samoin kuin serkkunsa Emma toimi hyvin mallina kun molemmat oli päästä varpaisiin pompin vaatteissa. Kuvat vaan oli tästä parista jokseenkin lennokkaita;) Neitikin tuumas kun tämän kuvan näki,että sohvalla ei kyllä saa juosta=)No ei saa,ei!!


 kiitokset kaikille kutsuilla mukana olleille!Ja ihanaa maaliskuun alkua kaikille. Toivottavasti mekin tästä parannutaan. Torstaina olis jo seuraavat Pompin kutsut tiedossa,tulossa ollaan Mari!!

 Nyt taidan käpertyä sohvan nurkkaan viltin alle Panadol-hot seurana.

Tsemppiä alku viikkoon!!



6 kommenttia:

  1. Vau! Tuli olkkarista ihan eri näkönen!! Ja tosiaan sopii keittiöön niinku nenä päähän toi vanha olkkarin matto. Kauhia mattokuume tännekin iski =) (Onneksi väri pitäs olla vaalea enkä taida jaksaa Lunan kanssa sitä yrittää pitää puhtaana.. Vanhalla siis mennään!) Luoja tuota vaatemäärää, ei ihme jos lähtee lapasesta! o_0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö,ihan mahottoman paljon on vaihtoehtoja mitä tsekkailla. Yhteensähän noita rekkejä on neljä,ei taida kuvissa ees näkyä kaikki,

      Matto on kyllä herkku=)

      Poista
  2. Voi mä sitten unohdin noi kutsut kokonaan,ku olimme siä reissus! Makuupussit oli aivan ihanat!Kyllä kannatti tuunata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään,sulla oli tosi hyvä syy!!=) Ja kiitokset,tykkään itekki tosi kovaa makuupusseista.Ihmettelin miten ei aiemmin oo tullu mieleen noita tuunailla..

      Poista
  3. Kiitokset kutsuista ja herkullisista tarjoiluista :) Torstaina sitten saa tilata ne vaatteet jotka jäi kaihertamaan!! Täällä yövuorossa plaraan Pompin kuvastoa ja lista alkaa olemaan h u o l e s t u t t a v a n pitkä... Ihanat makuupussit olit tuunannut!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppas hyvä=) Ja kiitokset itelles kutsuista.Pompin ostos lista on kyllä loputon...Hyvin huolestuttavaa!!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: