keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Huonekalujen kääntelyä

Neidin huoneeseen piti saada taas nukkekodille paikka.Pojat kuulemma häiritsee Mandin leikkejä,niin nyt on taas leikki rauha omassa huoneessa.Odotan kyllä kovasti kevättä niin saadaan taas tähänkin huoneeseen lisää tilaa,kun keittiö ja pöytä lähtee leikkimökkiin.Miten musta tuntuu,että lastenhuoneissa ei ole koskaan tarpeeksi tilaa?!Tai meillä on ainakin näin.
No sänkyä vähä käänneltiin ja tuossa tuo nukkekoti nyt oleskelee. Mutta Mikko ystävällisesti tuumas,että se uusi ei tuohon väliin mahdu,joten sitten kun se valmistuu pitää tehdä suurempia siirtoja=) 

Tässä on tuosta nukkekodista lisää kuvia,kun neiti sai sen eilen illalla kovalla vaivalla järjestettyä.Suloista kun Mandi järjestelee nukkekotia niin kaikki tavarat mitä on ostettu  ja matot mitä oon tehnyt on PAKKO saada sopimaan taloon=)


 Tässä huoneessa onkin oikeastaan kaikki neidin 3-vuotis lahjoja. Ihania pieniä yksityiskohtia.

 Hongkongissa oli tyyliin -60% pari settiä Sylvanniaa joten me napattiin tuo Popcorni kärry mukaan. Ja nyt vasta kuvassa huomasin tuon kuusen!! No pitäähän joka kodissa olla kuusi sisällä=)

 Jotkut onnelliset ne vaan nukkuu päivästä toiseen...Viirinauhan oon itse väkerrellyt virkkaillen
 Mandi sai kummeilta aivan ihanan kirjan jota ollaan luettu monena iltana. Kiitokset vaan Espoon suuntaan!! Tämä tulee myös lastenohjelmana pikkukakkosen aamussa.Pitää varmana käydä etsimässä kirjakaupasta sarjaan kuuluvia kirjoja lisää.

 Ja siis ihan täydellinen ajoitus oli mun kankaiden kotiin utlemisella. Tilasin nämä siis tuolta kankaita.comista ja näissä on ihana kun on kotiin kuljetus. Nyt saan ensi viikolla tuunailtua Hippuselle makuupussia,lomalla kun on paaaljon aikaa!Tällä hetkellä oon vahvasti tuon tummansini pohjaisen kankaan kannalla,mutta huomenna voin olla jotain ihan muuta mieltä=) Toki niitä makuupusseja löytyy kaksi,eli voipi olla et tuunailen molemmat. Toinen vaunuihin ja toinen lattialle,siiten kun vauva sielä rupeaa viihtymään.Toisaalta tuosta valkopohjaisesta tulisi kivat lakanatkin pinnikseen...

Tiedetään,isoja nämä mun ongelmat=)


 Ja kun tähdistä tuli kerran puhetta,niin kaveri kävi maanantaina lastensa kanssa meidän pihassa touhuilemassa ja toi nämä ihanuudet Hippuselle. Hyvin sä tunnet Marjo mun makua jo!!=)Tuo yökkäri varsinkin on niin suloinen<3

 Sain muuten eilen ne loputkin ikkunat pestyä,päätellen siitä hitusen mustasta vedestä mikä ikkunoista lähti,meillä on poltettu ihan kiitettävästi kynttilöitä tänä talvena!Eikä loppua näy=) Nyt virkkailemaan lasten päikkärien ajaksi hippusen peittoon lisää ruutuja.Enää...öö..jotain 15,eli  ei paljon mitään,eihän. Usko meinaa välillä loppua!!
 Ihanaa kun on jo keskiviikko,pari päivää ja olisi viikonloppu,jei=)Energista keskiviikon jatkoa teille kaikille!!2 kommenttia:

  1. Ihania noi kankaat! ^^ Äläkä ees puhu ikkunoiden pesusta, huhhuh. Kaikkia näitä kolmea ikkunaa on niin vaativaa pitää puhtaana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös?! No tiiät nyt nää mun inspikset=)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: