torstai 29. elokuuta 2013

Silverjunglea

Mainitsin jo aiemmin,että pidän kovasti myös Silverjunglen lastenvaatteista. Tämä mun tähti innostus ei siis pääty vain sisustukseen=)Tänään saapui postista pikku paketti jossa oli Rasmukselle ihana tähtipipo ja tähti paita. Heti kun näin tuon paidan mua rupes harmittamaan kun en tilannut siihen sopivia housuja...Pitänee käydä kurkkaamassa josko niitä vielä löytyisi! Paita on kokoa 130/140 ja siinä oli hihoissa vielä reilusti kasvunvaraa,mutta talveksi tätä vähän kaavailinkin!
 Aikalailla ekoja kertoja ostelen poitsuille tälläsiä raikkaita värejä,mutta jotenkin ne on niin ihanan pirteitä päällä!Niissä housuissa( jotka on varmaan pakko käydä vielä tilaamas) oli tuo sama tähti paikkoina polvissa.


  Tykkäsin myös kovasti tästä neulepipon mallista,söpön rento=)Musta on mun mielestä lastenvaatteis kiva väri,kun se on niin helppo yhdistellä sitten muihin väreihin ja kuoseihin.
Mandille postimies kantoi samassa paketissa ihanat kukkapaikka housut. Koko 98/104 oli vielä vähän reilu,mutta parempi tietty niin kuin, että ne olisivat jo pienet=)


                                Tämä väri on niin ihana,tykkään!!
Semmoisia ostoksia tällä kertaa.Ja muuten nämä kaikki ostamani tuotteet oli REILUSSA alessa tuola Silverjunglen sivuilla!!klik  Mulla on täälä pystys oikein kunnon villasukka tehdas=)Niin ihania värisiä lankoja oon löytäny kaupasta,että niistä oli ihan pakko heti ruveta väsäämään sukkia. Mutta niistä sitten jonakin toisena kertana..Huomenna on jo perjantai,JEI!!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No eikös?! Olin kyllä itsekkin niin tyytyväinen.Ihania löytöjä syksyyn!Tervetuloa lukijaksi blogiini=)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: