perjantai 2. elokuuta 2013

Meren rannalla...

Vietettiin ihana aurinkoinen päivä Munsalassa meren rannalla viime torstaina. Tai no siis aurinko paistoi,mutta oli kyllä toooosi kylmä tuuli!Tällä samaisella rannalla olen käynyt myös lapsena ja siellä on eräämmän kerran leikitty serkkujen kanssa<3

Kovasti nuo muruset vaan uimaan tahtoi!Tuo ranta on ihan huippu ihana lapsille,monta kymmentä metriä sai kävellä ja sittenkin oli vasta aikuisella polviin asti vettä.Tosin arvatkaa jäätyikö kun sieltä vedestä nousi ylös?!no kyllä!!Hampaat kalisi ennen kuin oli takaisin viltillä ja pyyhkeen sisällä=)


Eväitä piti TIETENKIN olla. Tällä kertaa mentiin ihan leivillä,kurkulla ja vesimelonilla.nii ja suolakaloilla, nams!Pakko oli muksuille kiskaista pitkähihaiset paidat päälle,kun toiset ihan tärisi pyyhkeiden alla.

Mandi yritti pysyä poikien mukana, koko ranta vaan kaikui kun neiti huusi "odota mua!!"arvatkaa odottiko??! no välillä kyllä=)
Joku ehti myös unelmoida ja haaveilla...Ai mistä? no ihan kaikesta,syksyn kynttilä illoista (kyllä ,mä odotan jo niitä. Ikeasta on ostettu monta pakettia tuikkuja!!), kivoista pikku projekteista ja kaikesta taivaan ja maan välillä. Ja mitä Mikko teki sillä välin ku tää vaan unelmoi?no juoksi joka suuntaan muksujen peräs,hah!

   Unelmoikaa tekin,eikös?!
                                -Ulla-2 kommenttia:

  1. Kiva kun oot muokannu blogia vähän enemmän sun näköiseksi :) Tätä lukiessa tulee aina niin hyvälle tuulelle! ^^

    VastaaPoista
  2. no pikku hiljaa..koko ajan oppii jotain uutta!siis olisin täs touhus ihan pro(!!?) jos olis aikaa istua tunti tolkulla koneella...mut ei oo=)Mutta kiitos joka tapaukses!

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: