maanantai 5. elokuuta 2013

Valmista...viimeinkin!!


Tässä se ihanuus nyt on. oon ihan onnessa! Sama fiilis tulee aina,kun jostain oikein haveilee ja sitten sen saa valmiiksi.Ja tästä tuli juurikin selllainen mitä olin ajatellutkin.Nyt saa neidin vaatte ihanuuksia vähän esille,mitä niitä turhia piilottelee kaapissa! kaappiin ei tosin tullut tilaa juuri mitään,toisin kuin olin kuvitellu...Noh,ehkä sitten kun saa kesä tamineet ottaa kaapista pois.Ja toivotaan että sitä ei tarvitte tehdä vielä hetkeen!!!
                         Kaikkia ihanuuksia sinne kaappiin olikin eksyny!
Ellokselta tilasin meidän aikuisten sänkyyn uuden päiväpeiton ja samalla koriin siirtyi myös tämä ihanuus.Jotenki tämä Bambi siluetti on nyt mieleen...Syksyn lähestyminen aiheuttaa aina pienen sisustus innostuksen...mitähän kivaa sitä taas keksisi,että jaksaa läpi pimeän syksyn?!
Tämä syksy onkin vähän erilainen kuin ennen. Rasmuksella alkaa esikoulu ja että siihen oltaisiin valmiita,lähdetään huomenna Rasmuksen ja Rasmuksen kummitädin kanssa eskari reppu ostoksille!Ja samalla tehdään kirppis kierros,kun nyt joka tapaukses kaupungilla ollaan;)
Nuo kirppiskierrokset kaverin kanssa on kyllä niin terapeuttisia,sieltä kun kotia tulee niin on taas akut ladattu valmiiksi perhe-elämään!!Ja tietty ne löydöt on aina kivoja...=) Suosittelen!!
                                                          -Ulla-2 kommenttia:

  1. Vaaterekki on aivan ihana!! Ja toi Bambi-tyyny niin söpö :)

    VastaaPoista
  2. No mä oon kans ihan myyty..Käyn ittekseni sitä joka välis ihailees=)

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: