lauantai 24. elokuuta 2013

valmista tuli!

Pienoinen hiljaisuus blogin puolella kun normi elämä vie kaiken ajan=) Saatiin nauttia harvinaista herkkua,sisko pystyi olla meillä useamman yön kylässä<3 Ja siitähän piti tottakai ottaa kaikki irti! Katottiin 21 tapaa pilata avioliitto,ihan huippu hyvä leffa,suosittelen,siis jos tykkää tuollaisesta hömpästä;)

No nyt on palattu taas normi perhe-elämään. Ja sain sitten viimeinkin valmiiksi sen Mandin neulelakin. Varmaan tuli muutama harmaa hiuksi tuota väsätessä.Purkaa sain kerran kun tuon mösän koko rupes olemaan sitä luokkaa,että olis mahtunu munkin päähän!!Tämä oli siis ensimmäinen kerta kun  tein kutoen lakkia,mutta tuskin viimeinen! Helppoahan se oli kun teki ihan tuommoisen perus mösän,ilman mitään hienouksia.


 Tämä on mallillaan sellainen löysä,joka jää roikkumaan taakse.

Ruusu on ihan tiimarista ostettu


 Ja tältä se näyttää neidin päässä.Koitettiin myös kirppari löytöä,ihana toppaliivi!Etsiskelin jo kauan aikaa tuollaista kapeampaa toppaliiviä joka on vähän muotoon ommeltu ja sitten se sopivasti tuli eteen=)Ja vielä näin ihanassa värissä.





                                               Piisas poseeraukset!



 Ellokselta tilasin jossain vaihees kesää mm. ihanan vertbaudetin paidan.



 Kuka sanoo,että tytöt leikkii aina nukeilla??! Housut tilasin keväällä Silverjunglelta. Väriä aluksi vähän pelkäsin,vaikka meillä valkoisia vaateita onkin lapsilla,niin jotenkin housujen värinä olin tuota pelännyt. Mutta valkoiset nuo yhä on!Malliltaan aivan ihanat.



 Onneksi isot veljet ei huomannu,ku neiti kävi totaalisesti sekoittamas leikit...


 Nyt täytyy lähteä nurtsin parturointiin...Jotenki jo rupeaa riittämään tuo homma tälle kesälle!Mutta eipä se kiva oo ku nurmikko rehottaa pitkänä, ja jos rupeaa oikein positiiviseksi niin onhan tuo tosi hyvää hyötyliikuntaa!

                           Ihanaa viikonloppua joka kotiin!!

                                                      -Ulla-

4 kommenttia:

  1. Ikäväki jo tuli, onhan lähdöstä ainaki neljä päivää! :D Kuinkas monella silmukalla teitkään tuon pipon aluksi?? (en suinkaan oo ittelleni tekemäs samanlaasta!!) Ihana Mandi <3 ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ikävä on tääläkin..kova sellainen!! Mandin mösä on 80 silmukalla,vaikka ohjees oli siis 120 silmukkaa 3-4 vuotiaalle?!

      Poista
  2. Kaunis pipo! Kivanoloinen blogi sulla, täytyy tulla paremmalla ajalla selailemaan lisää.. :)

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: