maanantai 5. elokuuta 2013

Mökki tunnelmissa


 Olimme tässä kuluneella viikolla kolmisen yötä juvalla,ihanassa pikku mökissä.Mökki on sellainen johon ei tule sähköä eikä vettä. Eli missäpä sitä paremmin olisi aikaa olla ja touhuta lasten kanssa?Parina ensimmäisenä päivänä sääkin oli hyvä, aurinko paistoi ja päästiin uimaan ja soutelemaan ja onkimaan jajajaja...=)
Muksut oli ihan onnessa laiturista.Koko ajan piti päästä sinne istuskelemaan ja kurkkimaan vesimittarien elämää. Huoh..arvatkaa nousiko mun ressi pilviin?! pelkäsin koko ajan että nuo nuput tippuu tuosta kapistuksesta veteen!!Pojat odotti ihan innoissaan onkimista. Ostettiin alku kesästä uudet Angry birds onget ja niitä on vasta muutamia kertoja testattu,mutta hyvin niillä näyttää kaloja tulevan!Siis siitä ongestahan se on kiinni,eikös?!;)Mandi oli vähän neiti ja keskittyi lähinnä keikistelemään kameralle=)


Tässä mun yritys ottaa koko kolmikosta kuvaa...hmm.. ei oikein menny putkeen!!oikeesti napsin noin 15 kuvaa ja tämä tässä on niistä PARAS!!!juuh,taidan tyytyä niihin kuvaamaan kaikkia erikseen=)


Tais olla tämän kesän viimeinen reissu. Enää viikko lomaa ja sitten pyörähtää arki päälle.Toisaalta jo kyllä odotan sitä ihanaa arkea.Kesä mennyt nyt niin rennolla otteella,että tekee ihan hyvääkin saada vähän rytmiä päivään!

                                                                                                 -Ulla-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: