sunnuntai 11. elokuuta 2013

Markkina humua

Käytiin tänään Isossakyrössä 1700-luvun markkinoilla. Mukana oli isännyksen sisko perheineen, eli meitä oli ihan mukava lössi liikentees!

Markkinoilla oli aivan ihania käsitöitä myynnissä,mukaan tarttui siskolle tuliaisiksi puuhaarukka ja -lasta,näitähän tarvitaan joka keittiös eiköstä Virpi?! ja Mandille samasta kojusta ihana pikkuinen puu kaulin,nyt pitäis siis leipoa jotain kaulittavaa=) Lisäksi Mikko osti (kuulemma) hyvää käsintehtyä suklaata. 

Ihana seurata miten Mandi ja serkkutyttö Emma ovat löytäneet toisensa. Vielä hetki sitten leikit ei vielä oikein sujunut yhdessä,ja nyt ollaan parhaita kamuja!!
melkein,siis MELKEIN tuli tippa linssiin ku katto näitä kahta käsikädessä touhuamassa.Siinä ne menee...Yhdessähän on huomattavasti mukavempi katsella maailman menoa!!
                                              Nasu tuli Puhin vierelle.
                                                              "Puh?" kuiskasi hän.
                                                                   "No mitä?"
                                                           "Ei mitään", sanoi Nasu ja
                                                           otti Puhin käpälästä kiinni.
                                                  "Tarkistin vain, että olet siinä, Ystäväni."                          Eiks ihana lammas,Mandi oli ihan ihastunu tuohon!!Markkinoilla näkyi kyllä kertakaikkisen upeita käsitöitä,oli pipoja,lapasia,laukkuja,koruja...oikeastaan aivan kaikkea mitä käsillä voi tehdä! Näillä markkinoilla on niin ihana tunnelma,että sielä voi vain hengailla ostamatta mitään.


Tässä on jo melkein koko serkku lauma,yksi pikku neiti vielä uupuu joukosta.Olis ollu ihan liikaa toivottu että kaikki olis istunu nätisti ja kattonu kameraan...=)

"Joku yrittää kutittaa mut mä en ainakaan tän enempää hymyile!!!"Tämä neitonen istui vielä tyytyväisenä rattais..Tuo on kyllä helppo vaihe kun ne vielä nököttää rattais,eikä kirmaile pää kolmantena jalkana joka suuntaan!!

Semmoset markkinat meillä. Huomenna alkaakin taas työt.Lomat on tältä kesältä pidetty,akut ladattu ja niin pois päin!                                        Ihanaa alkavaa viikkoa!!

                                                                          -Ulla-4 kommenttia:

 1. Kiitokset markkinaseurasta!! Ihania noi Emman ja Mandin kuvat <3 Ystikset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitokset itellenne! no nuo kuvat oli kyllä niin söpöjä.Mandikin niitä ihasteli koneelta=)

   Poista
 2. On kyllä söpöjä neitejä :) Tottakai tarvitaan, kiitos tuliaisista! :) Kuulostaa kyllä niin houkuttelivilta noi markkinat että vois ittekkin joskus tähdätä pohjammaan reissun siihen ajankohtaan! Ehkä ens kesänä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu,sun pitää ehdottomasti ajoittaa vierailu näihin markkinoihin!!sit vois mennä vaan naisväen kesken=) EHKÄ jo ens kesänä!!!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: