keskiviikko 14. elokuuta 2013

nyt sen näkee jo netissä!!!

IIIhan pakko oli tulla vinkkamaan että nyt on pomp de luxin syys/talvi mallisto jo online kuvastona nähtävillä. Niin ihania värejä ja malleja oli taas lehti pullollaan!
Tuskin maltan odottaa kutsuja jotka sain sovittua perjantaille 6.9!!!

Käykääpäs kurkkimas pompin sivuilta niin saatte ihastella kyseisen vaatemerkin ihanuuksia=)

 Meillä oli muuten aivan ihanan elokuvailta lasten kanssa. Katsoimme itse ilkimyksen joka oli tosi hauska sekä lasten, että meidän vanhempien mielestä!Tässä ollaan neitosen kanssa pitsan teko puuhissa. itse tehty pitsa on vaan parasta=) Mandi on niin innokas apuri,että siinä ei meinaa itse ehtiä tekemään mitään...Sopivasti saatiin hetki sitten mummalta esiliina joka pääsi heti käyttöön.


 Saunan jäkeen levitettiin viltti lattialle ja lähdettiin retkelle!tuo vilttikin on lähinnä sen takia että niitä sipsin murenia olis muuten joka paikas,mutta sitähän ei tarvitse lasten tietää;)
Näillä herkuteltiin tällä kertaa...nam=)
Nämä on todettu tosi tärkeiksi jutuiksi lasten kanssa. Varsinkin pojille on iso asia,että katsotaan yhdessä koko perhe joku elokuva. Näitä elokuva iltoja vietetään n. kerran kahdessa kuukaudessa. Vähän useammin vietetään sitten peli-iltaa ja pelaillaan lautapelejä,niitä kun on kertynyt aikamoinen läjä kaappiin!
Nyt hinnoittelemaan loput tavarat ja iltapäivällä vien MONTA pussia vaatetta ja kenkiä Ykkös basaari- kirpparille myyntiin.

                                 Mukavaa keskiviikkoa!!!

                                                -Ulla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: