tiistai 27. elokuuta 2013

Leikkimökki

Meidän pihaan saapui keväällä heti lumien kadottua leikkimökki. Saatii tämä ihanuus miehen veljen kautta. Tämä mökki kaipasi paljon rakkautta ja monta monituista sudin vetoa maalia,mutta ihana siitä saatiin! En tiedä onko tämä ollut ainakin aluksi vähän enemmän äitin projekti..Mutta nyt lapset on ottanut sen kesän aikana totaalisesti haltuunsa. Täälä on lapset järjestäneet jätskin myyntiä ja juhlia. Pojat on aina innolla leikkimäs,mutta kyllä tämä taitaa enemmän neidin valtakuntaa olla.Tuo etukuisti tehtiin uusiksi ja samalla sitä hitusen suurennettiin.


Postilaatikko oli ensimmäinen asia jota mökki poikien mielestä kaipasiJa tämä ihana linnunpönttö saatiin mökin tupareissa lasten serkuilta.

Tämmöinen se on sitten sisältä. Arvatkaa menetinkö muutaman kerran hermot kun maalasin tuota sisältä..siis nehän meni jo ulkopuolelta maalatessa! Mutta tuo paneeli oli sellaista ihanaa (=järkyttävää) jossa oli kolme uraa per lauta..ARGH!!! ja kuka sai päähänsä maalata myös katon?!No mutta lopputulokseen oon todella tyytyväinen,ihanan valoisa=)


 Naulakko oli kirpparilöytö ja siivousväluneet piti TIETTY hommata.

                     Korissa säilytetään Mikon Angry Birds väkertelyjä=)

Ikeasta ostettiin keittiö,johon Mikko sitten väsäsi tuon ylä osan.Punaiset emalikattilat on kirpparilta ja tuo mansikka kannu oli aivan pakko ostaa Keskisen reissulta. Nuo emaliastiat on muuten aika järkyttävissä hinnoissa kirpparilla..Tuon punaisen ison kattilan löysin 4 eurolla,mutta muita saman kokoisia ja samassa kunnossa olevia on näkynyt 20-30 eurolla..Ja siis täysin käyttö kelvottomia?!


 Tilda sydämiä vähän sielä ja täälä..Verhojen ihana kangas löytyi netistä. Ja tässä olis sitten tee kattausmallia=)


Hurahdin keväällä kaikkeen mahdolliseen virkattavaan syötävään!Noita donitseja tein jo sukulaisillekkin,niin helppoja ja nopeita tehdä!Mandi sai synttäri lahjaksi nuken syöttötuolin ja se on kyllä ollut ahkerasti leikeissä mukana.

Suunnittelin, että tuo keittiö ja pöytä muuttaa luultavasti syksyllä Mandin huoneeseen. Eihän sitä nyt voi koko talvea olla ilman kotileikkejä!


                                        Mukavaa tiistai-iltaa!

                                                            -Ulla-5 kommenttia:

 1. Muistelin kateellisena teidän mökkiä, kun kannoin noin sadannen kerran hiekkaa, soraa, käpyjä ja muita luonnon antimia meidän mökistä pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. repesin totaalisesti=) Kyllä meilläkin on jotian heinää saanu kannella mökistä pihalle,mutta Mandi onneksi viettää mökissä joka toinen päivä siivouspäivää!!keneen lie tullut?!

   Poista
 2. Täällä sitä ollaan nyt vastavierailulla! :) Kyllä on ihana leikkimökki, somisteineen kaikkineen! Meidän leikkimökki on olemassa vasta paperilla ja tosielämässä oikeasti olemassa toivottavasti ensi kesänä. Pitääkin käyttää hyväksi näitä pimeneviä iltoja virkkaamalla noita ihania herkkuja jo valmiiksi! Jatkankin tässä surffailua blogissasi, mukavaa illanjatkoa :)
  - http://carouselia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kivan kun löysit perille=) ja kiitokset! Mäkin rupesin virkkaamaan noita herkkuja heti samana päivänä kun saatiin tietää tulevasta leikkimökistä.Mikko vähän meinas,että ne ei VÄLTTÄMÄTTÄ oo ne tärkeimmät jutut.HAH!Olipahan valmiina kun mökki oli sit viimein valmis. Toivottavasti saatte mökki haaveen ensi kesänä toteutettua!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: