maanantai 9. syyskuuta 2013

Villasukka tehtailuaTäälä on päivät vilahtanut vauhdilla, kun aurinko  on paistanut ja ollaan ulkoiltu monta tuntia päivässä! Puutarha on nyt valmiina syksyyn. Iltaisin ja päikkärien aikaan oon sitten väsäilly villasukkia..oikee urakalla!!

Tässä on valmistumassa Nooalle sukat ja nuo valmiit on Mandin.


Nämä meni kummipojalle. Tein kummipoitsun siskollekkin,mutta niistä unohdin napata kuvan.Ja näistä olis takoitus tehdä parit sukat ja tumput kun lähipiiriin on syntynyt ja syntymässä tyttöjä=)
Noita ihan pieniä sukkia ja tumppuja on niin ihana tehdä kun ne on päiväsäs valmiit. Itselekkin pitäisi jaksaa väsätä mutta niissähän menee ikuisuus!?!Nyt on kauppojen hyllyissä ihania lankoja.Mullakin on ostettuna jo vaikka mitä,enkä itse asiassa oo ihan selvillä mitä oon ajatellut niistä kaikista väsätä=)

Pomp de luxin kutsutkin oli perjantaina. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille! Kamera oli valmiina hyllyllä,mutta niin innoissani olin itse vaatteita tutkimassa,että kuvaaminen jäi sitten totaalisesti!Mielettömän ihania vaatteita piti tämä uusi mallisto sisällään.Meille on kotiutumassa ainakin nämä ihanuudet:
Mombasa LS TSHIRT, Grey MelangeAlusvaatteet-Yöasut: Athens NIGHTDRESSDurham Little LS TSHIRT, RoseDayton DRESS, Rose
Ja uskon että jotain tulee vielä tilaltua kun miehen sisko järjestää ensi kuun alussa kutsut...

Nyt pihalle nauttimaan noista ihanista auringonsäteistä!!

Ai nii..arvatkaa monelta tää tässä on ruvennut heräämään??! no 20 vaille kuus...Ja ihan täynnä energiaa..toisin kuin äitinsä=)


Bamsen unihaalari ale löytö kesälomareissulta
                                                              Mukavaa tiistai päivää=)

                                                                         -Ulla-


2 kommenttia:

  1. Voi Mandi! <3 Niin aikasin?! Huhhuh. Ihanan väriset noi Nooan sukat ^_^ Mulla on jääny taas neulominen lupaavan alun jälkeen, sainhan mä sen lapasen jo ranteeseen asti tehtyä.. Vois ottaa ittiänsä niskasta kiinni että sais ne jouluun mennes valmiiksi.. Siis onhan nyt jo syykuu kuitenki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No noin mullakin aika usein käy..Et aluksi ihan innos kutoo ja sit se vaan jotenki lopahtaa..varsinkin omien villasukkien kans.Mut joo jouluun on vielä onneksi paaaaljon aikaa=)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: