tiistai 17. syyskuuta 2013

Täälä meillä kokataan

Miten voikaan olla niin vaikeaa kuvata keittiö?! Siis ensimmäinen ongelma tuli siinä,kun se mystisesti on koko ajan hallitun kaaoksen vallassa...Mikä selittynee sillä,että me oleillaan aika paljon keittiössä. Ja toisen ongelman kohtasin kun nappasin kameran käteen ja muka nopeasti kuvaan tuon kyseisen huoneen..Niin hankalaa kun ikkuinoista tulee valoa joka suunnalta!!! Muuten en siis valita tuosta valon määrästä,vaan nautin siitä=)
 Tässä on viimeinkin valmiina tuo meidän uusi pöytäryhmä.Siihen on jälleen hyödynnetty Mikon veljen kautta saatuja lattialankkuja.Mä niin rakastan tuota!!!


 Toisin kuin tätä keittiön yleis väristystä...Juu-u kirsikka ei oikein nappaa...Mutta jos väristä ei välitä niin muuten tykkään keittiöstä kyllä tosi kovaa. Se on aika iso(??!) neliöitä on 25.Eli ainakin riittävästi tilaa useammallekkin kokille=)Ja toimivakin tuo onneksi on!


 On ollut tosi helppo järjestää juhlia,kun tuota lasku tilaa on niin hyvin.

 

 Tasi olla ensimmäisiä juttuja mitä houkuttelin Mikon tekemään tuo laatikko lehdille.Joka on siis aina täynnä...Kuka ne jaksais/muistais ottaa seuraavalle kauppa reissulle mukaan?!Talo lyhdyt on pari vuotta sitten Leviltä Ebasta ja Erkistä ostettu.Ihana liike keskellä Leviä,sielä on ihan must käydä joka kerta kun Levillä ollaan=)Purnukoita ei oo koskaan liikaa..Eihän?!

                           Jotain kivaa piti osaan purkeista keksiä..

 Tuo maustepurkkien korina toimiva kapistus löytyi kirpparilta...se taitaa saada valkoisen maalipinnan viikonloppuna!Oon sitä nyt hetken katellu ja jotenki se vaan kaipaa maalia=)Pitsinen kori lähti mukaan ihan prisman kauppareissulla.Tee laatikko myös kirpparilta.

 Tässä vielä lähempää tuota pöytää. Raot on ihan tarkoituksella,jos joku ihmettelee=)Tämä on huomattavasti helpompi pitää puhtaana kun tuolit joissa oli kangas päällä. Ja noilla pirtin penkeillä sai oikeastaan kaksi istuma paikkaa lisää.

 Purkit ihan vaan kankaalla päällystettyjä lasikippoja.Näyttävät ihanilta iltaisin kun laittaa tuikut sisälle.


 Semmoinen keittiö meillä. Lapset on kovasti kysynyt koska leivotaan piparia,jos ei ihan vielä?! Täytynee etsiä joku kiva vaaleiden keksien ohje,niitähän voi tehdä koska vaan!

 Välipalan tekoon,Mars!
                                                                       -Ulla-

2 kommenttia:

  1. Niiiiiin ihana tuo pöytä!!! Sata kertaa paremmat noi penkit ku edelliset tuolit! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö..heiman paremmin sopii nämä kuin ne kirsikan väriset!!?

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: