maanantai 16. syyskuuta 2013

syksyyn valmistautumista


 Kyllä voi ihminen pienestä tulla onnelliseksi=) Huomasin reilu viikko sitten,että kauppoihin oli tullut callunat ja kanervat myyntiin!Olin varmaan heti seuraavana päivänä ostelemassa etukuistille kukkia! Ja nyt se on niiin ihana omaan silmään ainakin... Noihin maassa oleviin pitää vielä sitten hakea toiset jutut,mutta nautitaan nyt ensin nuo kukat loppuut=)
                               Murattikin on vielä ihanan vihreä


 Noita maitotonkkia löydettiin vanhalta riiheltä,pitihän ne sieltä pelastaa meille=)

tuon punotun korin spreijailin valkoiseksi...


 Saman käsittelyn sai myös nämä lyhdyt=)Ja niistä tuli jotenkin niin paljon ihanammat nyt! Toki meinas järki lähteä ku noita lasia suojas paperilla...Mutta kannatti!!Nii ja siis nuokin amppelikorit oli aluksi harmaat...ei oo enää!!Valkoinen kausi iskee näköjään päälle=)


Nyt mä sitten vain oottelen pimeitä iltoja,että saa laittaa lyhtyihin kynttilät. Tänään onkin vuoroin paistanut aurinko ja seuraavassa hetkessä on satanu vettä.Kylmä oli aamulla kun lasten kanssa pihalla touhuiltiin.Pipot ja hanskat sai ettiä kaapista käyttöön. Nooa ihasteli aamulla monta minuuttia vaahteran lehtiä,niistä oli kuulemaa väri kadonnut=)

Milläs mallilla teidän syksyn touhut on?
                                                             -Ulla- 

2 kommenttia:

  1. Tuohon spreijailuun jää aina vähän koukkuun; spreijjaat nopeesti yhen ja kohta käy kaikki läpi sillä silmällä voisko värin muuttaa :D Kivalta näyttää terassi ^^ Mäki voisin ehkä kohta käydä ostamas muutaman pilttipurkin ja tuunailla ne tonne parvekkeelle.. Nyt ku tulee aikaasemmin pimiä voin ehkä ehtiä ihastellakki niitä! (ai miten niin ysiltä nukkumas?!) Voi ihana Nooa! <3 Kauhia ikävä iski! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mullaki jotenki karkas sitte käsistä tuo spreijailu touhu...Mä niin odotan,että näen sen sun pilttipurkki juttus valmiina..Kuvaa odotelles!!Ikävä on tääläkin suunnalla,ja hiuksetki kaipais huomioita;)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: