lauantai 10. elokuuta 2013

Sadepäivän touhuja

Tällä kertaa siis ihan omia touhuja,ei muksujen.tosin niitä olis voinu kuvata samalla,kun touhusin poikien huonees. Eli mulla on kaapin päällä vinopino kankaita,joita oon tilannu netistä kankaita.comista.Keväällä ihastuin ripaus tunnelmaa-blogin pipoihin ja pakkohan niitä oli koittaa ittekki tehdä! Pipon väsääminen lähti googlettamalla trikoopipon teko...kun ei olu mitään käsitystä miten se ees tehään=)Mutta onneksi on google!Helpot kuvalliset(!) ohjeet löyty ja siitä se sit lähti.


Nuo kaks alinta on siis ihan normi pipoja ja tuo ylin on sellainen joka jää pitkälle taakse.Tuossa ylimmässä on valkoisella bambi siluetti (ai miten nii niitä löytyy kohta joka paikasta?!)aplikoituna.





Ja näin ne sitten istuu neidin päähän.Pojille pitäis vielä keksiä joku kiva ja HELPPO kuvio aplikoitavaksi,nii sais väsäiltyä niillekki pipoja syksyyn.



























                  Mun malli on kaikkea muuta kun helppo kuvattava!!


Tässä tuo ruusukepipo..Niin söpö!!!Ilmeisesti se oli sitä myös neidin mielestä,koska kulki pipo päässä monta tuntia sisällä!!=)




Ja koska kangas pinosta löytyi myös velouria niin oli pakko verestellä muistoja housujen ompelemisesta..ja kyllä  nekin ihan kivasti onnistui.Tosin sisäpuolelta nuo olis niiiin paljon siistimmät jos ois saumuri...No onneks kaikki näkee ne vaan oikealta puolelta!


Minimanista jäi tämä ihana lankarulla käteen.Olinkin jo jonkin aikaa ettiny Mandin neulelakkiin oikeanlaista lankaa...ja hei,tässä on kimallustakin=)



Semmosia puuhasteluja..seuraavaa sadepäivää ootellessa!!Nyt ootellaan Mandin kans Mikko ja pojat kotiin alahärmästä PowerTruckista.Luvassa olis saunomista,pitsan tekoa (ja syöntiä luonnollisesti!!), ja leffa ilta lasten kans. Ollaan otettu tavaksi aina silloin tällöin ostaa joku uus lasten elokuva joka sitten katotaan yhdessä.Tälläiseen iltaan kuuluu olennaisena osana herkuttelu. Tänään meillä on banaanisuklaa lastuja ja popcornia..nii ja poikein toiveesta sipsiä!Eli ihana perhe ilta edessä=)


      .... Lauantain jatkoja...

                                                       -Ulla-

6 kommenttia:

  1. I H A N I A pipoja!!!! Mukava katella käsistään kätevän ihmisen tekosia, kun ite on aivan taidoton :)
    Pipotilaus on siis tulossa... ;)

    VastaaPoista
  2. SYÖTÄVÄN IHANIA pipoja!!!! Ja söpöinen malli ^^ Laita kuvaa sitten neulepiposta niin tietää lähteekö ittekki ostamaan samaista lankaa kaupasta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu,laitan..toki tuon neulepipon valmistus saattaa hieman venyä..varsinkki ku näyttää pahasti siltä että se on liian iso!!!joudun alottaa alusta=)
      Nii ja kiitos,mäki tykkään näistä pipoista. Saksasta tilasin just kangasta et saa itellekki väsättyä piposen=)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. kaunis kiitos. Nämä ovat kyllä keränneet kehuja muutamilla kauppa reissuillakin=)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: