tiistai 17. toukokuuta 2016

Lastenvaate höperö!

Moi mä oon Ulla, lastenvaate höperö. Koska oon ostanut viimeksi ittelleni jotain. No "parit" (kröhöm)  imetyspaidat, mutta jos niitä ei lasketa niin enpä edes muista. Toisaalta motivaatio ostaa itselle on poissa mun mielestä ihan järkevästä syystä, eipä sitä tiedä taas yhtään missä mitoissa rupeaa olemaan synnytyksen jälkeen.
Siispä satsaan lastenvaatteisiin. Miten ihanaa onkaan ostaa lapsille uusia vaatteista. Mulle on periaatteessa ihan sama onko se meille uusi ihan oikeasti uusi, vai kirpparilta ostettu. Yhtä onnellinen oon kaikista.
 
Mintunvihreään hurahtamisesta kerroin jo viime postauksessa ja siitä innostuneena päätin tilata Nuutille Gugguulta Super suloisen jumpsuitin. Otin sitten kunnolla ison, tämä on nimittäin kokoa 98cm. Jotenkin muistelin, että Gugguu:lla olis pienet koot, mutta ei se nyt kyllä tainnut niin mennä...:) Nuutti on vasta siirtymässä kokoon 92cm, aika io osa vaatteista on vielä 86cm.
No onneksi tässä on nuo pitkät resorit sekä lahkeissa, että hihoissa, saan sen siis käänneltyä sopivan kokoiseksi. Mun silmään istuu ihan kivasti näinkin?!?!
 

Mun päivän asu-malli oli kaikkea muuta kuin halukas olemaan kameran edessä. Tyyppi juoksi kiljuen pakoon:)
 
 
"Näinkö mun piti olla??!!"
 
 
 
Että sellaiset onnistuneet kuvaukset. Aina ei ihan hommat mee niin kuin mä ajattelen.
 
No sitten yks ihana merkkilöytö. Mulla on ollut jotenkin ihan outo mielikuva lastenvaatemerkistä Blaa!. Onko teille tuttu merkki? Mä oon jotenkin mieltänyt ne vaan sellaisiksi räikeän värikkäiksi, kikertävän kukertavan kuosisiksi vaatteiksi. Ihania joidenkin lasten päällä, mutta en kokenut niitä mun jutuksi. Kunnes....
En edes muista mitä kautta seikkailin tuonne Blaa!:n nettisivuille ja löysin sieltä monta ihanaa vaatetta. Niin ihanilla kuoseilla ja värit oli ihan mielettömän kauniita. Niinpä sieltä kotiutui meille nämä nätit vaatteet.
 
Nuutille ja Mandille hupparit, malliltaan oli pitkät, ja ihanan ohkaista (siltikin hyvän tuntuista) materiaalia. Varmasti juuri ihanat niihin viileneviin kesäiltoihin. Nuutille otin 92cm hupparin ja vähän veikkaan, että joudun ihan hitusen odottaa ennen kuin otan tuon käyttöön. Mandille otin koko 122cm ja se tuntuu olevan juuri sopiva, toki jotenkin miellän pitkän hupparin enemmän tytön tyyliseksi. Mutta testaan kyllä tässä heti -kohta- pian tuon Nuutinkin oman.
 
Mandille tilasin lisäksi nämä pääsky leggarit joille menetin ihan totaalisesti sydämeni. Miten ihana kuosi!!!<3
 
 
Ja koska tuo kuosi oli niin ihana, tilasin myös meidän Minille jumpsuitin samassa kuosissa. Mandihan oli ihan onnessaan, kun hänellä ja vauvalla on sitten samanlaiset vaatteet. Siis melkein.

Onko sielä ruudun toisella puolella kellään kokemusta Blaa!:n vaatteista? Onko pitänyt hyvin kokonsa ja värinsä pesuissa?
 
Täälä on viime päivät väkerretty terassia valmiiksi. Enää viimeisiä lautoja paikoilleen ja hitusen valkoista maalia. Sitten alkaa se mun lemppari osuus, nimittäin sisustaminen.  Haluaisitteko te jo kurkata miltä terassi näyttää, vai haluatteko nähdä sitten vasta valmiin version?!
 
Mukavaa illan jatkoa!!
 
~~Ulla~~
 

12 kommenttia:

  1. Meille kotiutui lapsimessuilta Blaa!:n lattarit esikoisenlle ja kesähaalari kuopukselle. Käyttökokemusta ei oo vielä kovinkaan paljon kertynyt, kun leggarit ollu vasta kerran päällä :D Meille valikoitui värikkäämpää Blaa!:ta, kun leggarit on mustat ja niissä on värikkäitä sulkia ja kesähaalari on vihreä ja siinä on keltaisia banaaneja (niin !Antti Tuisku haalari :D). Ihanille näyttää teidän teidän ostokset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä varmasti aika iso plussa tuolle Baa! merkille, että ihan eri tyylistäkin vaatetta etsivät löytävät omansa heidän valikoimista. Just sitä värikkäämpää ja sitten tuota vähän maltillisempaa värimaailmaa. Antti Tuisku haalari sai aikaan aika hervottomat repeilyt täällä suunnalla:)

      Poista
  2. Terassiprojektin parissa aikaa itsekin viettäneenä miua kiinnostaisi kuvat jo nyt!:)

    Miekin olen lastenvaatehöperö. Eniten viehättää pompit ja newbiet, mutta on meillä Noshia ja miikkareitakin erityisesti päiväkotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huomenna sitten kuulolle, silloin on luvassa kuvia terden suunnalta.
      Ihanaa, että löytyy muitakin lastenvaatteisiin hurahtaneita:) Taitaa nykyään olla aika monen äiti- ihmisen intohimon kohde. Pompit ja Newbiet on meilläkin kovasti suosiossa. Newbiet ehkä eniten nyt tälle tulevalle minille.

      Poista
  3. Noi Blaan vaatteet on tosi kivoja ja kuinka ihanat nuo hupparit onkaan. Ja tuo gugguun jumppis, mä niin tahtoisin sen juuri tuona värinä Hugolle, mutta se hinta. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olin kyllä niin tyytyväinen kun kävin katsastelemassa tuota Blaan mallistoa. Gugguuseen verrattuna hintakin oli hitusen vähemmän kirpaiseva. Ootko katsonut tuolta blaa!:lta niitä jumppiksia? Sielä oli nimittäin aivan ihan se Aqua sävyinen haalari.

      Poista
  4. Heissan !!! Pakko vain kommentoida että näistä sinun kirjoituksistadi tulee aina niin hyvälle tuulelle ☺ sinusta oikein huokuu sellainen positiivisuus 😊 piristit taas niin päiväni vaikka juttu ei tämän " erikoisempi " ollutkaan kuin aihe lastenvaatteet ☺ itse täällä hormoni myrskyissä kuunnellut taas typerän kamun voivottelua ja valitusta kolmen lapsen kamalasta arjesta ja päivittelyä kuka hullu voi haluta enempi lapsia😕 ei kuulostanut kivalta taaskaan kun omassa sylissä tuhisee se neljäs lapsi nyt 6 päivän ikäinen ihana nyytti jostsa ei voi olla muuta kuin maailman onnellusin ☺ mutta joo asianviereen meni ☺ ihanaa loppuodotusta sinne kohta se ihanuus on sielläkin sylissä ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sulle ihanalle sanoistas, saivat niin hyvälle tuulelle<3
      Mä luotan ja uskon, että se on tosi pitkälti ihan omasta asenteesta kiinni, miten ne päivät suuren perheen kanssa sujuu. Jos asenne on se,että tämä on kamalaa ja me ei vaan selvitä niin ei varmasti ookkaan kiva päivä. Toki niitä kaaos päiviä mahtuu meillekkin, mutta jotenkin oon asennoitunut niihin jo niin, että pian se ilta sieltä tulee ja sitten taas helpottaa:)

      Ihan mielettömän isot ja lämpöiset onnittelut pikku nyytistä<3<3 uppoudu oikein kunnolla sinne vauvakuplaan ja jätä kaikki kurjat kommentit omaan arvoonsa. Vauvat on jotain niin ihanaa!!!
      Kiitos, mä yritän todella nauttia tästä loppu ajasta, vaikka rupeankin jo muistuttamaan mammuttia:D

      Poista
    2. Joo näin teen mutta se tuntuujotenkin niinhirveen töketöltä että joku jaksaa laukoa tuollaisia idioottomaisuuksia toistivasti 😊tekisi mieli jo sanoa suorat sanat ! Itekki oon sitä mieltä että asenne ratkaisee ja jos tosiaan koko ajan ajattelet negatiivisesti niin varmadti se sitä on jo ihan omasta asenteestasi johtuen. Ja kiitos onnitteluista ☺ on tämä vaanniin hjippua ❤ kyllä nuo viimeisetbiokot olivat itsestäkin melko isohkon tuntuiset ja olo oli raskas mutta äkkiä ne näköjään unohtuu kun nyytti on sylissä ☺jaksuja vielä 😀


      Poista
    3. Sähän voit laukoa nyt suorat sanat ja sit vetoat vaan hormoneihin:) Mutta juu, jotkut ihmiset jaksaa aina valittaa ja päästellä sammakoita suusta. Mullekkin tais joku ihanuus Nuutin vauva-aikana ihmetellä ääneen, että toiset ne vaan ei ymmärrä milloin olis hyvä lopettaa lasten hankinta. Teki mieli suoraan kysyä, että tarkoitatko kenties meitä??!! Kuka heittää tollasia samalla kun on tullut tyyliin ekaa kertaa kattomaan vauvaa??
      Voi mä voin vaan kuvitella miten ihanaa on saada jo nuuskutella sitä vauvan tuoksua<3

      Poista
  5. Mä oon kuolannut noita gugguun jumppareita ties kuinka pitkään mutta hinta saa lähes pyörtymään, varsinkin kun pitäisi kahdelle lapselle ostaa. Jospa vaikka lotossa voittaisin lähiaikoina :D Ihania ostoksia kyllä ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu noiden hinta kyllä saa melkein itkemään. Ei voinut edes haaveilla muista ostoksista samaan aikaan samasta paikasta... Tuntuvat käytettynäkin olevan aika hyvissä hinnoissa. Lottovoittoa odotellessa!!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: