keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Vaaleanpunaista lattiasta kattoon...

Todella vaikea siis arvata kenen huoneesta on kyse!Mandin tietty.Neidin huone oli oikeastaan ensimmäinen johon mulla oli ihan selvä plääni.Poikien kämppä on vieläkin ihan arvoitus...
Huoneessa oli jo valmiina ihan kiva tapetti.Joten sitä en lähtenyt muuttamaan.Huone on myös ihan mahtavan kokoinen.Sinne mahtuu hyvin kaikki neidille kertyneet lelut.Tyttöjen lelut vie muuten tosi paljon tilaa. Kaikki nukkekodit,leikkikeittiöt,nukelle vaunut ym härvelit,pöydät tuolit ja sen sellaiset. Joten siis oli ihan hyvin perusteltua,että juuri Mandi sai yläkerrasta isoimman huoneen.

Hankala oli ottaa ikkunoita vasten kuvaa,mutta siis yksi seinä on oikeastaan kokonaan ikkunaa ja siitä on myös pääsy parvekkeelle.
 
Mandilla on tääläkin sänkynä tuo sohvasänky.Ja siinä on Next:ltä tilaamani lakanat,jotka on muuten meidän tyttösen ehdottomat lempparit<3En ole viitsinyt niitä peitellä erillisellä päiväpeitolla.
En tiedä onko tämä vain mun ongelma,mutta jotenkin tuo yläkerta meinaa jäädä paljon vähemmälle siivoukselle,kuin alakerta!??!Jotenkin kun sitä itse oleilee paljon tässä alhaalla,niin yläkerta meinaa ihan unohtua.Toki imuroin ja pesen lattiat sieltä mutta esim. sänkyjä en oo kyllä joka päivä sieltä pedannu...Kääks!!!!
 
Mandi on ihan hurahtanut minniin.Löysi sitten kyseisen hahmon itselleen unikaveriksi.Toki ihaa-aasikin mahtuu vielä viereen!
Tuossa lakanassa on kyllä niin suloiset kuvat<3
Ja toisella seinällä on sitten leikkijuttuja.Nukkekotiin Mandi saikin lisää Sylvannian families juttuja joululahjaksi. Tuossa vasemmalla näkyy myös nuo ostoskärryt,mitkä nekin on pukilta saadut.
Söpöt ja just oikean kokoiset!
 
Katossa roikkuu myöskin Next:ltä tilattu lamppu.Huippu ihana ja niin meidän neidille sopiva=)
 Mä tykkään ja neiti tykkää.Miespuolisten mielipiteestä ei ota selvää,Mikko tuumas,että kiva on..Aika lattea kommentti vai mitä?!

Poikien huone ei ookkaan varmaan vielä aikoihin kuvaus kunnos.Sinnehän oli tarkoitus tehdä heti pian muuton jälkeen väliseinä.No pojat huusi ei ei ei,joten saavat nyt hetken ainakin asustella samassa huoneessa.Uskoisin,että sekin aika tulee,kun halutaan oma huone. Nyt pitäisi päästä lankakauppaan,että saisi ruveta virkkailemaan pojille mattoja.

Ensimmäinen koulu ja eskari päivä on takana pojilla ja molemmat tulivat hymyssä suin kotiin.Tein pannareita välipalaksi ja ne katoskin aikasta nopsaa.

 
 
Nyt kutsuu keittiö ja ruoka puuhat.Kivaa keskiviikon jatkoa!!
~~Ulla~~ 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: