perjantai 9. tammikuuta 2015

Perjantain puuhia...

Viikonloppu,jippii!
 
Vaikka viikko olikin katkonainen, toivotan viikonlopun siitä huolimatta avosylin tervetulleeksi. Me ollaan tänään tehty lapsien kans lumitöitä.Ne ei ihan heti tässä pihassa lopu.Mun mielestä meillä oli edellisessäkin talossa tosi iso se kolattava osuus,mutta se olikin ihan olematon verrattuna tähän nykyiseen!!Ja just kun lihakset on toipunu edellisestä lumityö urakasta,nii sitä sataa lisää.Kunnon hyötyliikuntaa sanon mä=)
Mandi oli innokkain apulainen,pojat jaksoi tasan kolme sekunttia ja sitten olikin jo joku leikki täysillä menos.Ja niinhän se kuuluukin olla.
Rasmus veti lumikolalla Nooaa ja Mandia.Kauhea kikatus ja kiljunta vaan kuului=)

Niin mukavaa kun Nuuttikin jaksaa olla jo hereillä kun ulkoillaan,ainakin välillä. Ollaan testattu jo pulkassa istuskelua,mutta se tais olla äitistä paaaaljon hauskempaa kuin lapsesta...

Pihjaloihin on jäänyt ihanasti marjoja.Niin kauniin näköisiä lumisessa maisemassa.


Käväisin menneellä viikolla paikallisella kirpparillakin ja sieltä tarttui mukaan nämä me&i vaatteet. Ja siis niillä hintaa yhteensä 6 euroa.Eli tosi hyvä löytö=)Rasmus oli hurjan onnellinen tuosta jalkkis paidasta.

Kävin eilen myös Lankavassa.Aivan mahtavaa kun on 10 minuutin ajomatkan päässä aivan  Super hyvät valikoimat lankoja ja kuteita!!!Meinas pienoinen pimahdus iskeä, kun pääsin kiertelemään kaikkia hyllyjä ja niitä ihania lankoja...Varmaan jotkut lapaset tai villasukat on pakko väsätä!!No nyt lähdin kuitenkin  hakemaan poikien kämpän mattoihin kuteita. Valinnan vaikeus meinas iskeä kun näin valikoimat. Mutta nappasin nyt mukaan valkoista, harmaata ja vaaleansinistä. Ne värit toistuu poikien kämpässä,siis jahka saan sen valmiiksi!!Tuon matto ohjeen nappasin netistä Lankavan sivuilta kliks .


Päätin yllättää mun murun ja tehdä herkku ruokaa iltapäiväksi,välillä pitää vähän hemmotella omaa miestä<3 Heitin siis uuniin perunaa,porkkanaa,bataattia ja paistin.Kaikki paistopussiin ja uuni 150 asteeseen. Sielä se on nyt paistunut monta tuntia...Nams! Lisäksi teen vielä mustapekkakastikkeen. Suosittelen. Älyttömän helppoa, ruoka valmistuu oikeasti ihan itsekseen.


Rasmus sai koulusta vinon pinon uusia kirjoja kotiin päällystettäväksi. Oli kiva tutkia ihan uusia kirjoja.Poitsu itse tuumasi,että äidinkielikin on taas hauskaa kun on uusi kirja=)


Ihana päivä takana,ja mukava ilta edessä.Onko muut jo koukuttunu voice of finlandiin?! Ihan pakko kattoa!!
 
Nyt mattoa virkkailemaan ja kuuntelemaan lasten hassuja höpinöitä=)
 
 
 
Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua teille kaikille!
~~Ulla~~
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: