perjantai 2. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uudet tuulet...

Heipsan!
Niin sitä vain päästiin uuteen vuoteen. Teittekö mitään lupauksia?! Mä tuumiskelin illalla ennen vuoden vaihtumista,että mitä meidän vuoteen 2014 mahtui. Ja kun niitä rupesi oikein ääneen meittimään niin uskomattoman paljon on tapahtunut.Meille syntyi neljäs lapsi,Rasmus aloitti koulun,Nooa eskarin.Me aloitettiin Mandin ja Nuutin kanssa perhekerho.Ja muuttokin osui samalla vuodelle.Eli aika paljon isoja juttuja yhteen vuoteen!
Tein myös uuden vuoden lupauksen.Olisin voinut tehdä sen perinteisen "aloitan laihiksen" lupauksen,mutta päätin että tänä vuonna yritän olla enemmän läsnä lapsille.Ihan itseäkin ruvennut vaivaamaan miten paljon sitä on aina vain puoliksi läsnä,kun lasten kanssa touhuaa.Aina on ajatukset muualla ja pahimmassa tapauksessa kännykkä toisessa kädessä...Nyt muutosta siihen!!!
 
Nyt on sitten aivan uudet tuulet,kun saadaan aloitella tätä elämää uudella paikkakunnalla.Uutena vuotena saatiin vieraiksi käly perheineen.Lapset oli ihan innoissaan,kun saivat esitellä uutta pihaa ja taloa serkuilleen<3Tässä osa muksuista saunan raikkaina=)

Meillä oli ihan perus uuden vuoden menu,eli nakkia ja perunasalaattia,ranskiksia yms. Kelpas muksuille,arvatenkin, erittäin hyvin!


Nuutti hyvän tuulisena,niin kuin aina!Pihalla käytiin tietysti ampumassa raketteja ja lapset saivat polttaa sädetikkuja.
 


Onneksi oli aivan ihana ilma,tosin maa oli ihan jäinen.Lapsia piti koko ajan muistutella liukkaudesta.
Piti nappaista ulkoa päin kuva,kun näytti niin mukavan tunnelmalliselta=)

Mari toi ihania kukkia tullessaan,kiitos vielä.Ja ihana kun tulitte viettämään uutta vuotta tänne suunnalle!


 
 
Tässä olis vielä kuvia meidän olkkarista.Vähän meinasi aluksi omana silmään näyttää pieneltä koko huone,mutta nyt kun on silmä tottunut,niin hyvähän tämä on! Olohuonetta vasta päätä on sitten keittiö,ovat yhtä tilaa seinästä seinään.Sekin tuo kivasti tilan tuntua molempiin huoneisiin.
Sohviksi sain kauan haaveilemani ikean Ektorpit,rakastan noita!!!Kaikki löytyi torin kautta käytettynä.Näissä tykkään eniten siitä,että pelkillä päällysten vaihdolla saa nopeasti ja edullisesti uudet sohvat.Sopiin mulle=)


Sitten tuo tv takana oleva seinä...Omaan silmään aika tumma,varsinkin yhdistettynä tuohon takkaan JA tummaan lattiaan...Saa nähdä.Tällä hetkellä oon aika vahvasti sitä mieltä,että lattia lähtee vaihtoon. Ja mulla on siihen huippu hyvät perustelut. A:no se on tumma,liian tumma.B: koska se on tumma siinä näkyy ihan joka ikinen pikku murunen->Josta seuraa taas se,että allekirjoittanut imuroi täälä ihan joka päivä ja siltikin omaan silmään hyppää kaikki murut.Ei kiva!!!Toki valkoiset huonekalut näyttää kivalta tuota tummaa vasten,mutta mutta...Katotaan.

Nojatuolia hommattiin kaksi,kun omakin väki valloittaa niin paljon sohvaa=)Nuo nojatuolit on muuten ehkä ihanimmat ikinä istua ja löhötä!
 Välipäivinä oli aivan ihanat säät ja napsin kuvia pihalta.Aurinkokin näyttäytyi.Mehän asutaan siis nyt sitten keskellä ei mitään.Ei naapuria millään puolella,eikä itseasiassa edes näköetäisyydellä. Metsää ja peltoja,tykkään!

Meille tulee myös aivan oma tie.Ei tarvitse pelätä,että lapset juoksee autojen alle.


Nyt on kiidettävä ruuan laittoon,lapset rupeaa vaikuttamaan hitusen nälkäisiltä=)
 
Ihanaa uutta vuotta kaikille lukijoille!
~~Ulla~~
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: