sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Meidän joulua...

Moiks!
mitäs teille kuuluupi?!
Täälä on viimeinkin saatu muutto onnistuneesti suoritettua,Ja voin kyllä sanoa,että ei mikään maailman helpoin juttu neljän suhteellisen pienen lapsen kanssa. Saatikka,että me saatiin vielä riemuksi kuume juuri muutto viikonloppuna. No mutta,nyt on jo kotiuduttu hienosti uuteen taloon ja saatte varautua siihen,että blogissa varmasti nähdään tulevaisuudessa paljon kuvia talosta!!Vielä on muutamia tavaroita laatikoissa ja paljon on vielä tavaraa joka hakee paikkaansa.
Tätäkin kautta vielä ihan mielettömän isot kiitokset ihan jokaiselle muutossa mukana olleelle,ilman teitä me oltais varmaan vieläkin vanhassa kodissa=)
 
Muuton keskellä piti pikaisesti järjestellä jouluakin.Täytyy kyllä myöntää,että koko joulu meni tänä vuonna vähän puolella teholla.Harmitti kovasti,joulu kun kuuluu mun ehdottomiin lemppari juhliin...Mutta,ensi jouluna sitten taas täydellä teholla!!
Tässä vähän fiilistely kuvia,erittäin sumuisia sellaisia,pahoittelut!
 
 
 
Nuutti missas joulusta jännittävimmän osuuden,eli pukin=)Pikku mies veteli vaunuissa sikeitä ja heräsi vasta kun muut jo availi paketteja.Ja kiinnostavinta oli tietysti ne lahjapaketit ja narut=) Nuutin paketeista löytyi ihanat leikkipalikat ja paljon Super suloisia vaatteita.
 
Nuutti muuten oppi istumaan ilman tukea tässä joulun aikaan.Heti tuli niin paljon isomman oloiseksi!
 
Mandia jännitti ihan hurjasti pukin tulo.Aamusta asti neiti kyseli puolen tunnin välein milloin pukki tulee...Onneksi meille tuli pukki jo puoli viisi iltapäivällä!Tänä jouluna meillä olikin lapset pukeutuneet aika neutraalein värein,valkoiseen ja harmaaseen.Tonttulakit oli kyllä ihan tutut punaiset!

 
Joulupöytää...Meille tuli mun isä ja sisarukset syömään.Onneksi pöytään mahtui hyvin näinkin iso sakki!

 
Pojat hakemassa pukilta yhteistä pakettia...Eihän sitä nyt voinut mitenkään jompi kumpi hakea!!!=)

 
Pukki ei ehtinyt varmaan edes eteiseen,kun se hillitön lahjojen availu alkoi!!!Voi elämä mikä meteli ja into.Riemun kiljahduksia ja iloisia hymy naamoja<3Lahjat olivat siis ilmeisesti mieluisia...
Pojat saivat pikkulegoja(kuinkas muutenkaan),Brion vuoristoradan,skylanderia,labyrintti pelin ja paljon muuta.Tässä on kuva Rasmuksen kovasti toivomasta lahjasta,lima laboratoriosta...Kyllä luitte oikein!!!Nyt meillä on joka päivä Tohtori Tahma,joka tekee joko purkillisen limaa!!??! tai lima matoja.IHANAA!!!

 
Mandi sai lahjaksi poneja,leikkikeittiöön uusia juttuja,Sylvannian  families-tavaroita,uuden saunatakin ja nuken vaunuihin sadesuojan.Niin ja kassakoneen ja ostoskärryt,shoppailu voi siis alkaa!=)

 
Jouluaattona käytiin testailemassa uusi piha sauna ja kyllä oli hyvät löylyt.
Uutena vuotena uudestaan!Oli kyllä ihana joulu,sai rauhoittua kotiin oman perheen kesken ja joulupäinä käytiin sitten sukuloimassa anopin luona jonne tuli Mikon sukulaisia.Nyt sítten vain uutta vuotta kohti!Me saadaan seuraksi käly perheineen,lapset jo kovasti odottelevatkin serkkuja visiitille,
 
Nyt panadol hotin kanssa sohvalle pötkölle,vielä on suklaatakin jäljellä,nams!
Ai niin,teitä tietty kiinnostaa mitä mä sain lahjaksi,eiks nii?! No sain aivan yli ihanaa jalkakylpysuolaa,kannettavan(jei!!!!) Super kauniit villasukat ja Annivalille lahjakortin.Oon niiin onnellinen noista kaikista.Annivalilta onkin jo tulossa paketti tänne suunnalle, saan taas täytettä greengate kokoelmaani<3
 
Nyt sohvan kautta kurvaus nukkumaan!
 
Leppoisia hetkiä!!
~~Ulla~~
 
 


1 kommentti:

  1. Ihania kuvia! ^^ Melkein tuli haikea fiilis joulunajasta, mutta vain melkein! Niin innoissaan tammikuusta ja uudesta vuodesta :) -V

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: