maanantai 8. joulukuuta 2014

Uuteen taloon...

Moiks!

Jotain pieniä juttuja olen ostanut jo uuteen taloon.Ei nimittäin yhtään huvita olla sitten seuraavaa kahta kuukautta niin,että no katotaan mistä löytyis tuonne verhot ja tuosta puuttaa yksi matto..Ei,ei ei!!!Oon nyt täälä vanhassa talossa katsellut pari viikkoa ikkunoita ilman verhoja ja uudessa ne kyllä tulee heti ikkunaan. Mandin huoneeseen halusin jotain tyttömäisiä juttuja ja Next:ltä läytyi aivan super suloisia juttuja.Ensimmäistä kertaa tilasin ja ihan pelottavan helppoa ja niiiin nopeaa!! Viime viikon torstaina tilasin ja tänään tuli paketti koti ovelle asti!=)

Mitä mieltä ootte tästä pussilakana setistä?!Niin meidän neitosen tyyliä...vai äidin?!


Otin samaa sarjaa myös aluslakanan...


Ja lampun<3


Tässä linkki jos joku innostuu tilaamaan vielä vaikka pukin pussiin,varmasti ehtii,niin nopeaa toimitus oli!

Ja ettei kiire ja tekeminen vaan lopu kesken,niin sain vielä Basaarilta kirppari pöydänkin=) Perjantaina käytiin viemässä tavaraa monta pussillista.Nuutin vaatetta oli vaikka kuinka paljon.Pikku miehelllä on just sopivasti vaihtumassa vaatekoko  68:sta 74 cm:n. Eli sain laiettua noita 68cm nyt sitten suoraan kaapista myyntiin!Poikien vaatteita on muuten hirmuisen vähän kirppareilla.olen tätä kauan aikaa ihmetellyt.Sen ymmärrän,että isompien poikien vaatteita kirppareilla ei näy,meidän jätkien vaatteet kestää juuri ja juuri omassa käytössä,mutta ei löydy noita 74-80cm??!Outoa sanon mä!Ootteko muut kirppistelijät huomannu samaa?!Aina on niitä vaaleanpunaisia pieniä ihanuuksia monta pöytää...
Täälä osastolla on myös mun blogi edustettuna


Muuton yhteydessä meidän kaapeista löytyy vaikka ja mitä sinistä??!


Muksut viihtyi täälä...Kaikenlaisia ihania jouluherkkuja löytyi myynnistä..nams..


Tämän kaiken pakkaamisen keskellä sain päähäni maalata viimeinkin Mandin nukkekotiin ikkunat...Jeps,aivan pakko toteuttaa juuuurikin nyt!!Mutta eipä siinä kauaa mennyt=)
Tällä viikolla onkin paljon kaikkea,on poikien uuteen kouluun ja eskariin tutustumista.Pakkaamista,pakkaamista ja MUUTTO!!!!

Nähdään taas!!!
~~Ulla~~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: