perjantai 16. tammikuuta 2015

Perjantai moikat!

Moiksista!
 
Ei voi kuin ihmetellä,että joko se viikko meni?!
Ollaan touhusteltu monen moista,käytiin tuossa poikien koulun ja eskarin pihassa luistelemassa. Mandi oli ensimmäistä kertaa luistimien päällä ja ihmeen hienosti sujui!Pääasiassa neiti piti mun kädestä kiinni,mutta lopussa rohkaistui menemään ihan yksikseenkin. Pojat mennä viiletti jo tosi kovaa vauhtia,Nooa tosin jaksoi luistella tasan 10 minuuttia ja kiinnostus lopahti siihen=)
 
 
Luistelun jälkeen maistui lämmin mehu koko joukolle.Tuolloin maanantaina kun oltiin jäällä oli muuten huisin kylmä,mittaris oli -15 ja siihen vielä viima päälle.
Oottehan te kaikki jo huomannut,että Pomp de Luxin ihanuuksia saa nyt aika edulliseen hintaan?!Isoimmat ale prosentit taitaa olla -70!!!Käykääpäs kurkkimas vieläkö löytyis jotain ostettavaa,aika hyvin oli koot kyllä jo mennyt.Mä oon jo kälyn kans yhden tilauksen tehnyt ja toinenkin lähti kun haalarit tuli -50%.Tilasin Nuutille jo ensi talveksi  Navyn värisen talvihaalarin.
 
Mandille tuli jo neuleleggarit,mustat housut,t-paita ja ihan perus valkoinen trikoo paita.
 
Pojillekkin tilasin.Rasmukselle tuo raita paita.Nooalle nuo farkut jotka on muuten Rasmuksellakin ja tuli myös Nuutille.On ihan huiput,ihanan pehmoiset ja ohuet,mutta niissä on kumminkin vuori joten tarkenee hyvin.Rasmukselle otin myös fleeceasun ja molemmille poitsuille sukat.Niitä nyt vaan ei oo koskaan liikaa!
Ihana kun Nuutillekkin sai jo tilata. Tosin kaapissa saavat vielä pikku hetken olla,mutta pian siirrytään kokoon 80cm.Nuutille tuli siis farkut ja nuo ihanat sinapin väriset housut ja fleecehaalari ja raita paita.
 
Mun matto projektikin on edennyt hienosti, yksi matto on valmis.Kaikki ei tietenkään mennyt niin kuin elokuvissa.Tein maton ohjeiden mukaan valmiiksi ja laitoin lattialle. No siinähän oli tuhannen monta ruttua...Ei muuta kuin purkamaan ja tekemään vähän vähemmillä lisäyksillä uudestaan. No valmista tuli kumminkin ja seuraava väri, eli harmaa on jo alussa!

 
 
Alkuperäiseen ohjeeseen tein vähän muutoksia..mutta tosi vähän=)
Lankamaailmastakin tuli lähetys,eli tuhannen monta projektia on menossa ja tulossa...Kun vaan olis aikaa tehdä toteuttaa niitä!
Meidän viikonloppu on täynnä ohjelmaa kun huomenna on sukulaisen hautajaiset ja sunnuntaina kummitytön synttärit. Hautajais vaatteetkin on omalta osalta vielä ihan auki...ai vähän viime tippaan jätetty??!!
 
Kauppareissulta tarttui mukaan tulppaania...Ihanaa kun niitä taas saa=)
Mä oon ostellut noita ihania pähkinäsekoituksia itelle kippoon,mutta jotenkin kummasti ne siitä aina katoaa...Tänään aattelin kyllä tuhota koko kipon ihan itte!!
 
Viettäkäähän mukava viikonloppu!!!
~~Ulla~~
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: