tiistai 6. tammikuuta 2015

mun valtakunta

moiks!
 
mitäpäs teidän tiistaihin?!Me herättiin tosi kylmään päivään,mittari näytti -20 astetta.Mutta sehän ei lapsia sisällä pitänyt,ehei. Villavaatteita vain haalarien alle ja menoksi.Tunnin tarkenin itse olla ja sitten oli pakko luovuttaa,kun meinas varpaat ihan jäätyä.Lapset tarkenivat olla vielä puoli tuntia. Varmaan oli vähän eroa meidän liikkumisilla...
 
Mä oon tänään siivoillu ja muksut on sotkenu.Siinä yhteen lauseeseen kiteytetty meidän päivä=)
 No ei,kaiken näköistä ollaan touhusteltu mm. valmistauduttu huomiseen koulu ja eskari päivään.Niin se arki vaan palaa taas ja ihan mukavakin niin.
 
Nyt siihen mun valtakuntaa,joka on tietystikkin keittiö.Uudessa keittiössä on aika paljon vähemmän kaappitilaa kuin vanhassa,eli rajua tavaroiden karsimista piti suorittaa,että sain kaikille tarvittaville tavaroille paikan.Mutta lähtipä kaikki turha pois kaapeista!

 

Samat purnukat ja jutut on tääläkin esillä.Yhdestä kaapista haluan oven pois,mutta Mikkoa pitää vielä vähän pehmittää asian tiimoilta...=)
Kaveri toi tuparia tumman talolyhdyn joka näyttää super ihanalta noiden valkoisten välissä.Kiitos Marjo=)
 
Kälyltä sain tämän ihanan keittiösaippuan.Ja mikä mahtavinta,se oikeasti toimii!!!Lähti kalan hajukin ihan helposti käsistä pois.

 
Ennen muuttoa löysin Basaarilta tämän kivan metalli korin.Mikko ehtiki jo mulle siitä kuittailla,etten olisi edes tarvinnu sitä kun en keksi mitään käyttöä sille.Noh,täälä keksin heti sille paikan,Jippii!!=)

 
Greengate kokoelmaki on saanut lisäystä-Tein pari hyvää löytöä torista ennen joulua.Toinen on tuo ihana teekannu,suuntaan heti seuraavalla kauppareissulla teehyllylle ostelemaan irtoteetä. Ja toinen löytö on nuo ihanat kulhot.Luulin niitä paljon pienemmiksi,joten yllätys oli tosi iso ja positiivinen kun avasin laatikon ja näin nämä! Kyllä,mä tiedän mitä ostelen...ainakin melkein aina=)

 
Nyt täytyykin mennä etsiskelemään poikien reput valmiiksi huomiselle.Jatketaan taas kierrosta talossa kun palailen.

Mukavaa tiistai-iltaa ja tsemppiä arkeen palaamisessa kaikille joilla se on edessä!
~~Ulla~~ 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: