sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Touhuilua ulkona...

Moiksis!
 
Mites teidän viikonloppu on sujunut?
 
Meillä oli eilen mun käly ja hänen lapset vierailulla koko päivän ja maailmaa on taas parannettu=) On se ihana kun lapsilla on saman ikäisiä serkkuja joiden kanssa saa leikkiä.
 
Lupasin lapsille jo eilen,että tänään mennään luistelemaan tuohon poikien koulun jäälle. Kinkkukiusaus uuniin ja menoksi. Oltiin jo ysin jälkeen jäällä=)Ei muuten ollut ketään muita...Pojatki oli ihan ihmeissään,kun sanoin että jotkut voi nukkua vielä!!Meillä siis lapset herää viim. klo 7. Ja tuohon klo 7 saa olla siis tosi tyytyväinen,välillä pojat supattelee jo kuuden jälkeen sängyssä.Huoh. Mistä lie ovat tuollaiset geenit perineet?1Toki oon kyllä itsekkin aamu ihmisiä. Aamulla saa paljo aikaiseksi ja llalla en jaksa paljon 10 kauemmaksi valvoa. Mutta kyllä mä silti voisin ainakin viikonloppu aamuna jopa kasiin nukkua...=)
 
No Ehdittiinpä hyvin luistella ennen ruokaa. Mandi oli nyt toista kertaa luistelemassa ja ihan uskomatonta miten hyvin se jo meni!Olin aivan yllättynyt,kun neiti tuumas,että mä voisin mennä yksin. Ja niin se pirpana sitten meni kaukalossa sinne ja tänne ja nauraen välillä muksahteli kumoon.
Rasmus on luistellut koulussakin ja nyt oli kyllä tullut tosi paljon varmuutta touhuun. Välillä ihan hirvitti,kun meno oli niin nopeaa.Mutta kummasti sitä vain pystyssä pysyttiin.
 
 
Mandi keräsi aluksi vähän rohkeutta...

 
Ei kun menoksi!

 
Luistimet löydettiin muuten kirpparilta jo syksyllä.Oli vaan 6,50€ joten oli ihan pakko ostaa. Ja onneksi ostettiin,neiti on niin kovasti tykännyt luistella.
Välillä muksahdettiin oikein huolella kumoon,mutta onneksi ei sattunut.
 
Ylös pääsy oli hirmu hankalaa...
 
 
 
Onneksi isoveli auttoi<3

 
Nooaa ei huvittanut luistella,joten napattiin hänelle sukset mukaan. Meillä on vaan eilen ja tänään satanut lunta,niin latu oli ihan tukossa. Mä tosin olla ainut jolle se oli ongelma=)
 
Huomenna olis taas maanantai. Vitsi miten nopeasti nämä viikonloput menee! Ootteko muut jo huomannu,miten paljon myöhemmälle on jo valoista?Niin ihanaa<3 Ja silti on vielä ihan pimeää iltaisin ja saa poltella kynttilöitä.Ihana vuoden aika!
 
Toivottavasti teillä on mukava viikko edessä,täälä ainakin on!!
 
Nyt pelailemaan lautapelejä,niitä odottaa tuossa kolme kappaletta=)
 
~~Ulla~~
 


2 kommenttia:

 1. Voi elämä miten ihania kuvia! :) Ja mietinki tossa että missäs Nooa, sitä ei taida luistelu kamalasti napata?! Täällä mä ainakin hehkutan melkeen joka päivä miten paljon valoisampaa on. Ihan uskomatonta oli sunnuntaina kun aurinko paisto vielä VIIDELTÄ! Me likes! ^^ -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälä toinen joka päivittäin ihmettelee tuota valoisuutta!Lapset jo ihan kyllästynyt mun hokemiseen...
   Juu Nooaa ei luistelu oikein napaa,hiihto sitäkin enemmän=)

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: