perjantai 30. tammikuuta 2015

Ripaus vaaleanpunaista...

Heipsan!
 
Kyllä kuulkaa mä oon harrastellut täälä halpaa sisustelua...Pengoin kaappeja ja löysin sieltä nämä ihanat hennon vaaleanpunaiset tyynynliinat ja löytyipä samaa sävyä vielä kynttilätkin.JEI!
 
Halusin jotain muuta tuon harmaan ja valkoisen kaveriksi ja vaaleanpunainen nyt vaan mätsää ihan huippu hyvin noiden värien kanssa.Onko teillä muilla tullut mitään värejä sisustukseen näin kevääseen päin mentäessä?! Vai löytyykö niitä kenties koko ajan?

En edes muista koska oon nämä h&m:ltä tilannut.

Ja sävyyn sopivat kynttilät.Mikko ei tajunnut tätä juttua ollenkaan. Mutta hei,TIETTY niiden pitää olla samaa sävyä!!!
 
 

Pienillä jutuilla sai taas kivasti vaihtelua olkkarin ilmeeseen. Tykkään.Vielä kun sais keittiön pöydälle vaaleanpunaiset tulppaanit<3 
Nämä matotkin sain tuossa viime viikolla valmiiksi.Ja kyllä,vieläkin tuota harmaata pitäis purkaa ja tehdä uudestaan...En jaksa.Hah,niin yksinkertaista. Eli matot sai siirtyä yläkertaan poikien kämppään.Pojat oli niistä ihan innoissaan,ne saa niin helposti pois leikkien tieltä=)
 


Tässä siis kurkkaus poikien kämppään.Tuota huonetta on aivan toivotonta pitää siistinä.Ihan vaan pelkän laattian siivoamiseen meni yli puoli tuntia...Noille miljoonille kootuille pikku legoillekkin pitäis keksiä joku kiva säilytys paikka. Mutta mikä??!!

Verhot on molemmilla ikkunoilla samanlaiset ja ostettu Ellokselta.

Palataan tuohon huoneeseen vielä kun saan sen jotenkin kivemmaksi.
 
Yläkerran aula on kivan kokoinen.Saatiin sinne muksuille telkkari ja pleikka. Meillä saa siis pojat pelata vaan viikonloppuisin ja silloinkin noin puolitoista tuntia molempina päivinä. Aikaisemmin pojat pelas olkkaris ja se ei ollut oikein miellyttävää,varsinkaan jos sattui olemaan vieraita.Voitte varmaan kuvitella...
Matto ja lipasto on Hobby Hallista.Lipasto oli hyvässä alessa,maksoi vain 80€. Haluttiin nimen omaan tuollainen jossa on paljon laatikoita,että saa pelejä ym juttuja laiteltua niihin.
Ja sohva jatkaa samalla linjalla kuin alakerran sohva ja nojatuolit,eli Ikean Ektorp.
 
Seinälle varmaan tulee jotain jossain vaiheessa,mutta nyt mennään aika riisutulla linjalla.
 
Semmoinen aula meillä.Tuo on muuten ihan paras paikka rakennella junaratoja ja dubloilla.Ja sitten mä saan pelätä,että joku kompastuu niihin ja lentää portaat alas...Kiva!
 
Nyt kuuluu vaunuista huutoa ja pakko kirmasta kattomaan mikä sielä on hätänä. Siispä ihanaa viikonloppua joka kotiin!!!
 
Tässä meidän hymypoika 8kk,hurmuri<3
 
 

 
 2 kommenttia:

  1. Tämä olkkarin kuvailu ei ainakaan helpota mun Ektorp-kuumetta! Mun pitäis saada aikaseksi hommata vihreät tyynynpäälliset tänne. (.. johan siitä oon vuoden haaveillukki, ehkä kohta löydän oikeen sävyn!) Eikä miehet ikinä tajua sisustusjuttuja, pääsevät paljon helpommalla kun vaan myötäilevät :'D Ihana Nuutti! <3 -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aika kauanhan mäki noita ektorppeja haaveilin=) Vai vihreää..mä en jotenkin ollenkaan näe sitä väriä meillä..Paitsi ootas,tais meillä kyllä yhtenä vuonna olla jotain vihreää tyynyä olkkaris?!Muistankohan ihan väärin?Joo saman oon huomannut,ihan turhaa kyselee mitään käviskö tämä ja tämä juttu Mikolta,kun ei se sit loppujen lopuksi ees huomaa niitä!!=)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: