torstai 8. tammikuuta 2015

Laatikollinen ihanuuksia..

Eilen jo tuli viesti,mutta vasta tänään ehdin kurvata siwaan hakemaan tätä ihanaa Annivalin pakettia.Malttamattoma revin sen jo eteisessä auki ja voi,että ihaniahan nämä taas on!!!<3
 
 
Oon  ihastunut aivan totaalisesti tuohon Greengaten lace warm grey-sarjaan.Eli niitä piti ehdottomasti tilata joululahjaksi saadulla Annivalin lahjakortilla.Otin siis 4 lautasta,pyyhkeen,tiskiaineen ja metallirasian. Lattekuppia jäin haaveilemaan,mutta ne olivat harmikseni juuri loppu varastosta.


Klikkasin ostoskoriin myös Maison Bellen yleispuhdistusaineen jonka tuoksu oli aivan ihana, appelsiini laventeli.Mua niin harmittaa kun meidän Prismassa (tai missään muussakaan kaupassa) ei oo myynnissä Maisonin yleispuhdistusainetta.Tiskiainetta löytyy samoin huuhteluainetta ja kylppärin pesuunkin löytyy pullo,mutta ei tätä mitä eniten kuluu.

Lautasiakin rupeaa tämän jälkeen olemaan niin hyvin,että saan seuraavat juhlat kahviteltua niillä<3Tuohon purkkiin suunnittelin pyykin pesuainetta,nyt kun senkin saa laitettua esille,niin tehdään se tyylillä=)

Semmoisia ostoksia Annivalilta   kliks  tällä kertaa. Niitä latte kuppia täytyy varmaan tilata jossain vaiheessa...
 
 
Nyt iltapuuhien kimppuun,palaillaan taas!!
~~Ulla~~
 

2 kommenttia:

kommentit ovat aina tervetulleita: