tiistai 21. tammikuuta 2014

Merirosvosynttärit

Meillä oli kuulkaas eilen täälä talossa sellainenkin meininki päällä,että huh huh!!Rasmuksen hymy oli korvasta korvaan kun kaikki kutsutut eskari kaverit pääsivät synttäreille. Eli meillä oli sitten kahdeksan poikaa tämän oman katraan lisäksi...Ja meteli sen mukainen!!Kaksi tuntia oli kyllä juuri sopiva aika näihin juhliin=)

 Lahjat olivat kyllä super hienoja,niitä illalla vielä miehenkin kanssa ihmeteltiin miten sopivia lahjoja tuli.Ja jotenkin niin suloisia nuo itse kirjoitetut kortit<3


Mandikin kävi vähän kurkkailemassa mitä veli sai lahjaksi.Tässä on nyt se mun kauan haaveilemani pomp de luxin hame.Tykkään!!!Ainut vaan että valkoinen paita ei nyt kyllä jotenkin sopinu...


Pöydän järkkäilin jo vähän ennen ensimmäisten vieraiden saapumista.Meiltä sattui sopivasti löytymään tuo merirosvolaiva leikeistä ja pari aarre arkkua. Aarre arkussa oli suklaisia kultarahoja aarteena,sekä silmälaput koko joukolle.
Muffinien liput löytyi Pinterestistä,leikkaa-liimaa-systeemillä valmistui vaivattomasti!

Niin ja olihan tuola arkussa myös 50kpl tatuointeja.Meidän vieraat lähti siis kädet hienosti tatuoituina kotiin=)Joukosta löytyi myös pari jotka olis halunnut tatuoinnit selkään,mutta siinä vaihees tää äiti sanoi EI!!


Pari lego pakettia Rasmus avasi jo vieraiden läsnä ollessa ja nopeastihan ne valmistui kun oli monta paria näppäriä sormia rakentelemassa.


Meillä on kova sana myös turtles kilpparit.Ja sopivasti yksi vieraista toikin Leonardon naamion ja miekan.Ihanat kaverisynttärit,ei voi muuta sanoa.Joillakin palstoilla ollut netissä puhetta kuinka kaverisynttäreille ei ole tullut ketään vieraita.Onneksi meillä päin on tosi ahkerasti vanhemmat jaksaneet kuljetella viikollakin lapsia juhliin.Nyt sitten jäädään odottelemaan Mandin ja Rasmuksen yhteisiä synttäreitä helmikuun alussa,jonne on kutsuttu sitten sukulaiset.


Nyt odotellaan serkkua ja hänen ihanaa pikku neitiä kylään.Kavereita on aina mukava nähdä!

                                Ihanaa keskiviikko päivää!!
                                         ~~Ulla~~

2 kommenttia:

  1. Ihan huikee pöytä, ei voi muuta sanoa!! :D Vähän hauska idis toi merirosvolaiva ja arkut, miten vähällä saaki jo tosi laitetun! =) Ja ihan mahtavaa että siälä on ollu tupa täynnä kavereita, onnellinen Rasmuksen puolesta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo,ei siihen niin älyttömiä tarvita.Ja noikin oli varmaa lähinnä äitin silmään kivoja,muksut tuskin ees huomas=)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: