perjantai 17. tammikuuta 2014

Hempeilyä

Mandin huoneeseen sain inspiksen keksiä jotain pientä uudistusta.Ilme muuttui tosi kivasti kun vaihtoi verhot ihan perus valkoisiin ja haettiin varastosta anopin tekemä matto lattiaan. Make over on valmis=)
 Noihin verhoihin päätin kuitenkin vähän jotain tehdä ja Prinsessajutun blogista löytyi tosi helppo ohje virkattuun viirinauhaan.Niitä sitten väsäilin muutamana iltana.

                            Mielestäni näyttää tosi ihanalta ikkunassa Tässä vähän Mandin joululahja saldoa...Puinen leivänpaahdin.Meillä oli aluksi OBH Nordikan leikki leivän paahdin,mutta ei kestänyt meillä leikkejä se kapistus. Tämä tuntuu tosi tukevalta.


                     Puiset leikki ruuat on niin ihania,äiti ja tytär tykkää<3

 Nuo jätskit löydettiin joulumarkkinoilta.En ole ennemmin törmännyt tällaisiin,jossa osat ovat magneetilla toisissaan kiinni. Tosi kivoja!Ja uskoisin,että nämä kestävät leikeissä paremmin kuin ne jotka on tarroilla kiinni.
Mandi sai joulupukilta myös uudet nuken vaunut. meillä oli aiemmin pienet puiset,mutta niihin ei Baby Born-nukke mahtunut ja tuo nukke on joka päivä leikeissä niin oli pakko hommata sopivat vaunut.Innostuin tekemään viirin jämä langoista uusia muffinia ja keksejä leikkiin,huomattavasti söpömpiä kuin ekat versiot!!
Ikean reissulta ostettiin näitä posliinisia lautasia.Hyvin on leikeissä kestänyt=)


                    Arvatkaapas mitä neiti haluaa nykyään tehdä kun äiti kuvailee?! Kuvata tietty!!Annettiin lapsille meidän vanha kamera käyttöön.Hauskoja kuvia sinne onkin tallentunut=)

Tänä viikonloppuna Mikko on joka päivä jossain menossa,eli me keksitään sit lapsien kans jotain ohjelmaa.Pakkanen sais hitusen lauhtua,nii sais ulkoiltuakin!Tänä iltana linnottaudun sohvalle kattomaan voice of finlandia...Sytytän kynttilät ja rentoudun.

                      Rentouttavaa viikonloppua joka kotiin!!

                                                                ~~Ulla~~


2 kommenttia:

  1. Noi viirithän on ihan huippusöpöt! Just sopivasti sitä "jotain" valkoisten verhojen kanssa. :) Muksut tosiaan osaa tallentaa ihan erilailla tilanteita, mulla on koneella mooonta kuvaa viime kesältä mitä Rasmus ja Nooa otti! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasten kuvat on parhaita!!tosin noi Mandin ottamat on vielä vähän sellasia kenenkäs varpaat tässä on-tyylisiä!!mutta jostain pitää alottaa!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: