torstai 2. tammikuuta 2014

Hyvästit vuosi 2013!!

Meidän vuosi vaihtui kivasti,toivottavasti myös teillä muilla=) Muksuja oli yhteensä 6 ja kaikki alle koulu ikäisiä joten meno sen mukaista!Mutta ihanaa sitä on katsoa miten pienestä toiset on ihan täpinöissään.Meidän uuden vuoden sapuskat oli aika perinteistä linjaa:nakkia,nugetteja,lihapullia,perunapalloja ja perunasalaattia. Ja juomana niinkin hieno juoma kuin maito=)Mut masut tuli täyteen ja jaksettiin odotella rakenttien ampumista.


  Tämä on siis sitä odottelu vaihetta;)Tyypit juoksee ympäri taloa minkä ehtii ja vuorotellen joku aikuinen käy huutamas nätisti sanomas et lopettakaa!
                           Ai kenen äiti rakastaa valkoisia vaatteita?!

Vihdoin se kello tuli kuusi ja päästiin pihalle raketti pussien kanssa. Hassun näköisiä kuvia kun kaikilla toppavaatteet päällä ja nurmikko on ihan vihreä..


Sädetikut oli tänä vuonan kova sana. Tosin teidän olis pitäny kuulla kuinka monta kertaa me aikuiset hoettiin,et pysytte nyt kaukana toisistanne=)Pelttoorit on vakio varuste kun kuuluu kovaa ääntä.

                                        Meidän kummipoitsu<3Uuden vuoden tinojen valuu oli myös ohjelmistossa.Sen verran hektistä oli se, että en hoksannu ottaa kuvia ollenkaan itse valusta...Tässä esitellään iskälle millaisia niistä sitten tuli.Oli mm. kalaa,lintua ja dinosaurusta=)
 Mitään uuden vuoden lupauksia en tehnyt..kuinkas muut?! Arki alkoi tänään,tosin tässä on vaan kaksi päivää töitä ja eskaria ja sitten taas pidempi vapaa.Lauantai nokka kohti ikeaa!!!Lista on oudon pitkä,ottaen huomioon että lähdetään hakemaan vaan kahta hyllyä ja astiastoa...??!!Ja Rasmuksen kaverisynttäreitä pitäisi ruveta tuumiskelemaan...JA rakenne ultrakin olis loppukuusta. Kaikkea ohjelmaa on siis luvassa.
Heittäkääpäs lukijat kommentteja kehiin=)Niitä on kiva saada,ettei tarvitte ihan yksikseen kirjotella;)
                                                       ~~Ulla~~

                               

6 kommenttia:

 1. Täällä ollaan vaikka laiskasti oonki lukenu viime aikoina kaikkia blogeja! :) sädetikut taitaa olla kaikkien lasten lemppareita, muisteloo vaan miten sitä itte heilu niitten kans! Uudenvuoden kohokohta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sä viiletätkin joka suuntaan pää kolmantena jalkana<3

   Poista
 2. Hyvää tätä vuotta teille täältä melkein naapurista!!!Käyn kyllä aina lueskelemassa teijän puuhailuja, mutta harvemmin tulee mitään kommentteja laitettua!Nyt rohkaistuin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne suuntaan myös hurjan ihanaa vuotta=)ja ihana kun rohkaistuit,kommenttia on mukava saada!!

   Poista
 3. Kiitokset emännälle mukavista uuden vuoden vastaanottajaisista :) Mukavaa oli taas kerran!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olkaapas hyvä,te ootte kyllä huippu seuraa!!!<3

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: