keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Ihanuudet saapui...

Näitä Pomp de luxin alelöytöjä saikin odotella vähän normaalia kauemmin...Mutta saapuihan ne sitten lopulta.Jos oot jo ihan kyllästynyt pompin hehkutukseen niin skippaa tämä postaus;)

Eli pojille kotiutui jotain pientä. Nooalle pehmoinen fleecehuppari ja sukat.Rasmukselle ensi kevääksi sadeasu.Tuohon sadeasuun oon hurjan tyytyväinen,materiaali tuntui jo syksyllä kutsuilla tosi hyvältä käteen ja nyt koko setille jäi hintaa vain vähän yli 20 euroa,ei paha!

Mandille tuli sitten yllättäen vähän enemmän. Eli ensi syksyä silmällä pitäen toppaliivi. Huivi ja hamonen tulee heti käyttöön.

 Tästä setistä käyttöön tulee heti housut ja paita.Tuo paita oli niin söpö leggareiden kanssa:) Ja mekko jää sitten odottamaan kasvua.Tämä väri on jotenkin niin mun makuun...Ja onneksi myös neiti siitä tykkää!!


Tämä suloisuus löysi tiensä meille huutonetin kautta.Tätä kyseistä mekkoa olen etsinyt jo pidemmän aikaa ja nyt sattui löytymään oikea kokoa ja vieläpä uutena!Tässä ratkesi Mandin synttäri vaate ongelma.


Semmoisia ihanuuksia. Nyt sitten jään into piukeana odottamaan ensi kuussa olevia kutsuja,mitähän värejä ja kuosia sitä onkaan kevään ja kesän mallistossa?!

Hei ja kotiutui meille myös paketti Ullan unelmista.Äärettömän nopea toimitus ei voi muuta sanoa!Rasmuksen kaveri synttäreille tuli merirosvo teemaa:

Helmikuun alussa vietetään sitten Rasmuksen ja Mandin  synttäreitä sukulaisten kesken ja sinne tilasin vähän hello kitty teemaisia astioita
                      Näillä mennään eteenpäin kohti juhlia!!

                                                 Nyt on jo keskiviikko,JEI!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: