tiistai 28. tammikuuta 2014

Tähtiä,tähtiä..


Päätin hyödyntää Silverjunglen huippu alen. Ja yllättäen sieltä kotiutui meille paljon kaikkea missä on tähtiä!Nuo vaatteet on kyllä niin mun makuun,väreiltään ja tyyliltään.Varsinkin pojille oon ostanu Silverjunglea paljon ja voin sanoa,että hyvin on kestäny meidän vauhtiviikareiden leikkejä! Noita muruja on kyllä ihan mahdotonta saada samaan kuvaan niin,että molempien ilmeet olis äitin mieleen=)

 


Yksin tää poseeraus toimii jokseenkin paremmin...

Ihanan helppoja värejä yhdistellä.Ja mikä parasta jätkille menee sama koko!!
 

Neidille tuli nämä niin suloiset asusteet<3 Voiko ihanempia enää olla??
 

Näissä kuvissa näkyy paremmin tuo väri.Joka oli siis sekä äidin,että tytön mieleen!Tuubi huivissa oli vielä lisä lämpöä antamassa fleece vuori,että antaa tulla vaan paukku pakkaset!!Aikas söpön mallinen pipo vai mitä tuumitte?!

Mandi oli enemmän kuin innokas apulainen meidän puiden haku reissulla. Ja saikin  sitten muistoksi jäljen poskeensa.

Tämmöisiä meille...Säälin postimiestä,se joutuu selkä vääränä kantamaan meille paketteja=)Mutta lohduttaudun sillä,että tuskin oon ainut joka hyödyntää nettipuotien alet!Nii ja hei,tuola Silverjunglen Kliks ) sivuilla oli vieläkin alet menos!!Vink vink=)  4 kommenttia:

 1. Itsekin tykkään Silverjunglen vaatteista tosi paljon ja ovat tosi laadukkaita!
  Mun blogissa on arvonta meneillään, jossa voi voittaa lahjakortin Silverjunlen nettikaupaan, vielä muutama päivä aikaa osallistua :)

  VastaaPoista
 2. Kävinkin osallistumassa tuohon arvontaan,varmasti löytyisi vieläkin jotain kivaa ostettavaa=)Näissä vaatteissa on kyllä hintakin kohdallaan!

  VastaaPoista
 3. Huippu ihania vaatteita =)

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: