perjantai 31. tammikuuta 2014

Aurinkoista perjantaita

Ensi alkuun tervetuloa uusille lukijoille!=)


Voi tätä ihanaa aurongon paistetta.Mittari huitelee jossain -20 asteen tienoilla,mutta eikös se jo huomiselle luvannut lunta ja hitusen lämpöisempää?!Toivotaan,että ennusteet toteutuu,lunta olis kiva saada vähän lisää niin pihallakin olis taas lapsilla touhuttavaa.Tosin sitten saa varmaan heittää hyvästit auringolle,mutta jos ees pari päivää tupruttelis sitä valkoista maahan=)Huomasin tuossa,että olin kuvaillut Rasmuksen ja Mandin huonetta,mutta Nooan kämpässä ei ollakkaan vielä piipahdettu,tänään siis sinne. Ovella on tekemäni Tilda työ.

 Tääläkin huoneessa on valokuvia,mun mielestä on ihana kun niitä on vähän joka huoneessa. Olen ottanut lapsia mukaan valitsemaan mitkä kuvat seinälle päätyy,toki myönnän että saatoin ihan hitusen ohjailla valintoja=)


 Tämä huone kaipaisi kyllä jo kipeästi uutta tapettia. Ollaan laitettu tämä 7 vuotta sitten esikolle.Jotain päivitystä kaipais...ainkin äitin mielestä!

 Nooalla on sama parvisänky kuin Rasmuksella. Unikavereina on monenlaista pehmolelua. Ihaa on samanlainen kuin Rasmuksen Tiikeri,se soi ja siihen tulee valo. Tämä on myös Mikon veljeltä saatu ensimmäisenä jouluna.

 Ihanan seinätarran löysin kirppikseltä,hinta oli huimat 6 euroa!Ja siis kirjaimet on ihan tarkoituksella ei niin suorassa=)

Nooan kämpässä on myös yks mun suuri unelmointi kohde. Saatiin tämä meille pitkäaikais lainaan miehen veljeltä ja hänen kihlatultaan. Aika erinäköinen oli pulpetti kun se meille saapui,mutta mies on onneksi innokas tuunailija. Nyt se on valko harmaa,tosin sävy ero on ihan hiuksen hieno,mutta mulle riittävä.


 Eilen oli kauan jännitetty rakenne ultrakin ja omat olot piti hyvin paikkansa. Eli poika sielä myllästelee masussa<3 Arvatkaa kuka suuntaa tänään nokan kohti kirppiksiä?! Nyt tohdin tilata myös kankaita.com:sta tuunailu kangasta äitiyspakkauksen makuupussiin. Ja kun kaupassa joka tapauksessa eilen käytiin,niin ostin jo lankoja seuraavaan virkkaus-projektiin.Pinnasänkyyn olis tarkoitus jonkinmoista peittoa kyhätä,mutta malli on vielä hukassa.Tai siis lähinnä on valinnan vaikeus,kun netti on pullollaan mitä suloisempia mallia!Värit on kumminkin jo ihan selvät.Näitä värejä tulee löytymään kyllä myös vauvan vaatteista,tykkään niin kovasti!


 Seinäjoen suunnalla on ilmeisesti muutama muukin ihastunut valkoisiin tulppaaneihin?! Ainakin niitä sai eilisellä kauppareisulla metsästää parista kaupasta ennen kuin onnisti.Nyt täytyy vielä viimeiset pölyt pyyhkiä ja talo olis valmiina viikonloppuun. Huomessa on tulossa jo ensimmäinen erä synttäri vieraita,eli juhlahumua luvassa!


                                 
                               

                                       Rentouttavaa viikonloppua!!!
                                                                                    ~~Ulla~~
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: