torstai 16. tammikuuta 2014

Kirppistelyä Tiipiissä

Ennen joulua jo rupesi kaapissa olevat ylimääräiset tavarata sen verran ahdistamaan,että varasin Lastentarvike kirppis tiipiistä kaksi viikkoa. Ei voi kyllä muuta kuin ihmetellä sitä vaatteiden määrää,mikä löytyi myyntiin.En tiedä harrasteleeko muut kirppistelyä,mutta suosittelen ainakin myymään,tulee niin hyvä mieli kun saa itselle ylimääräiset vaatteet ja lelut kiertoon ja vieläpä rahaa siitä! Toki siis se ostelu puoli on myös huippu kivaa.Niin mahtavaa kun löytää jonkun ihanuuden huippu kunnossa ja ihan murto osalla siitä mitä se kaupassa maksaisi. 
Toki noilla kirppiksillä on myös niitä jotka mielestäni hinnoittelee tuotteita ihan yläkanttiin. Välillä ottaa kuulkaas ihan päähän,että reikäistä ja tahrojen peitossa olevaa REIMATECin haalaria myydään 50 eurolla!!??En käsitä..toki saahan sitä aina pyytää,ostajan löytyminen on sitten eri asia.Itse yritän aina hinnoitella tavaraa niin että pääsisin niistä eroon!!

Noh,mulla tuo kirppispöydän pitäminen menee sit aika usein niin,että kun käyn siivoamassa pöytää ja viemässä lisää kurkin kaikki pöydät läpi...Onneksi aina kumminkin oon jääny reilusti plussan puolelle=)Tämmöisiä settejä löysin Tiipiistä kun siellä kiertelin.Vasemman puoleinen tutan tunika leggari setti ja oikea Bamsen. Molemmat viitisen euroa.Meidän neiti tykkää pitää leggareita ja tunikoita niin näitä saa olla aina MONIA!
  
Name it paita,aikas rock vai mitä?! ja kapphalin vuorelliset housut. Yhteensä 6 euroa.Tämmöisiä löytöjä tällä kertaa.Huomenna mennään taas kälyn kanssa viemään lisää tavaraa Tiipiiseen kliks..miten sitä vieläkin löytyy??!Toivotaan että edes osasta pääsee eroon=)

                                       Aurinkoista pakkaspäivää teille!1 kommentti:

  1. Alan kallistua sille kantille että varaan ittekki pöydän.. Kohta taas rahankiilto silmissä kaappeja läpi! :P

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: