tiistai 28. tammikuuta 2014

eteisestä


hah,päätinpä vielä räpsiä kuvia meidän eteisestä. Tai aulasta niinku joku vieras sanoi=)Tämä tila tulee siis pikku eteisen jälkeen sisälle tullessa.Toisaalta jokseenkin turhaa tilaa kun tuo on vielä niin iso,mutta siinä on kyllä aina joku juna- tai autorata levällään.


Aika ensimmäisiä blogeista napattuja juttuja meidän kotiin on varmaan ollu tuo kuva kollaasi seinä.Kuvien yläpuolella on sisustustarralla teksi:Kuvien ala osa kaipaili jotain ja jyskistä jo muutamia kuukausia ehdin haaveilla penkkiä tuohon. Mikko onneksi tuumas,että ei tuommoista olisi vaikea itte tehdä..No se varmaan katuu niitä sanoja!!


Mutta penkki on kyllä just eikä melkeen sellainen mitä halusinki! ja lapset on tosi hyvin oppinu laittamaan omiin laatikoihinsa pipot ja hanskat.Noissa laatikoissa pidetään siis sellaisia joka päiväisessä käytössä olevia juttuja,pikku eteisen liukuovikaapin takana on sitten loput varusteet säilössä.
Tästä rautaisesta sohvasta haaveilin myös aikani...Huutonetistä sellainen löytyi 60€.ei paha!


Jotain tähti juttua piti tietysti saada tännekkin huoneeseen...Minimanissa oli tähtipeitot -40%..Nämä on taas niitä juttuja jotka vaan hyppää kärryihin..;) Mikko pyöritteli silmiään kun TAAS toin yhen viltin kotia.Onko näitä muka joskus liikaa?!?!


Semmoinen eteinen meillä. Palaillaan taas tässä joku päivä!!Mut ei ehkä enää tänään...=)1 kommentti:

  1. Vilttejä ei todellakaan oo koskaan liikaa!! Mulla on nyt vaan kaks ku yhden otin Lunalle käyttöön autoon. : ( Hetki aikaa täälä jo mohisin että mitä, koska on ollu tähtipeitot alessa mutta sitte muistin että eihän täälä oo koko Minimania.. Mutta toi viltti on aivan ihana! <3

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: