keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Palataan olkkariin...

Lupaan että tämä on nyt viimeinen postaus olkkarista, ennen joulu juttuja=) Olohuone on ainut huone jossa tapahtuu sisustusrintamalla jotain. Meillä kyllä vietetään olkkaris tosi paljon aikaa.Pojat tekee siellä läksyt, mä virkkailen sohvalla, Nuutti työntää lego korin olkkariin ja sitten rakennellaan niillä. Mandi rakentaa joka toinen päivä majaa noiden nojatuolien väliin. Eli meidän elämä on aika lailla olkkaris=)
 
Päätin tuoda ulkovarastosta olohuoneeseen pöydän. Tämä oli meillä hetken kun muutettiin tänne,mutta kun Nuutti oli vauva niin lattia tilaa tarvittiin paljon ja pöytä kannettiin varastoon. Nyt kun pikku mies viipottaa pitkin taloa, niin pöytä teki paluun.
 
Pöytä on samoista lankuista kuin vanha ruokapöydän kansi oli. Ja muutenkin tyyli on sama.

 
Nuutti on käynyt jo noin sata kertaa laittamas mun kynttilä jutut ihan uuteen järjestykseen=)

 
Ja tyynytkin vaihtui tuttuun ja turvalliseen harmaaseen. Johan ne ruskeat olikin kauan:D  Nämä nyt saa olla jouluun asti.
 
 Mua rupeaa jo vähän kauhistuttamaan kuinka lähellä joulu jo on. Pitäis jo kovaa kyytiä kattella joululahjoja. Varmaan käy niin kuin muinakin jouluina, että sitten parin viimeisen viikon aikana säntäilen paniikissa joka päivä jonnekkin ostamaan lahjoja. Kun nyt saisi edes mietittyä mitä kellekkin ostaa, se jo helpottaisi PALJON. Ihmettelin kyllä tänään oikein siskolle ääneen, että miten ei oo vielä yhtään lelulehteä tullut kotiin??Siis yleensähän niitä tulee jo elokuulla ensimmäiset?! Lapsetkin jo ihan odottaa että, milloin pääsee selailemaan niitä ja haaveilemaan lahjoista.
 
Uskotaanko teillä joulupukkiin? Meillä uskoo vielä kaikki lapset, mutta Rasmus ja Nooa on nyt ruvennut puhumaan että, "koulussa jotkut sanoo että pukkia ei oo olemassa ja ne on aikuiset ketkä ostaa lahjat". Niin vaikeaa kun ei oikein tiedä miten tuohon vastais. Se joulu kun muuttuu niin toisenlaiseksi, sitten kun tietää tuon suuren salaisuuden...Miten te ootte toiminut? Ootteko heti myöntänyt kuinka asia oikeasti on? Onko tähän asiaan jotain välimaastoa olemassa?!
 
Mulla on ollut joku syväjää tänään päällä. Villasukat jalassa ja villapaita päällä oon viipottanut menemään. Illalla takka on ihan must juttu. Tai sauna. Ehkä jopa glögiä...
 
hytisevät moikat!!
~~Ulla~~
 


3 kommenttia:

 1. Siis niiiiiin ihana toi teidän olkkari!!! Niin rauhan tyyssija näin sisustuksellisesti :'D Ja näyttää lattiatilaa olevan huimasti enemmän kun toi pöytä siirtyi rahin tilalle tuohon?! Johtuukohan siitä että siinä on jalat ja maavaraa vähän enemmän?? :DD -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kieltämättä oon itte samaa mieltä, varmaan just ku tuo pöytä on ilmavampi, niin näyttää lattiatilakin isolta.Niin no sisustuksellisesti se ehkä on rauhan tyyssija mutta tiedät kyllä tämän menon=)

   Poista
 2. Voi ihana tuota sohvapöytää! Se on tosi upea! :)

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: