perjantai 2. lokakuuta 2015

Jestas mikä urakka!!

Perjantaita!!
 
Uskallan väittää,että jos sun kotoa on joskus löytynyt tai löytyy nyt purkki meri keittiöstä,niin tiedät mistä puhun. Nimittäin ei oo ollenkaan mikään kymmenen minuutin juttu käydä kaikki nuo purkit läpi ja hätistellä pölyjä pois!!
Hyvänen aika,niitä löytyy joka nurkasta ja hyllyltä vaan lisää,siis purkkeja,ei pölyä....Tai ehkä myös sitä pölyä:D
 
No onpa sekin urakka nyt onnellisesti takana päin. Aika voittaja fiilis jos saa hehkuttaa!Kyllä sitä paljon helpommalla pääsisi siivoilujen suhteen jos nuo kaikki purkit ja kupit yms olis kaapeissa,mutta kuka niitä nyt sielä malttaa pitää?!
Osa Greengaten lattemukeista sai siirtyä kaappiin, mutta nuo tämän hetken lempparit sai jäädä pöydälle.  Nyt olis etsinnässä joku kiva pullo öljylle, tuleeko kellekkään mitään mieleen? Tuo hanittoman kokoinen oliiviöljy pullo nyt vaan ei millään lailla sovi  mun keittiöön!!
 
Mulla on joku käpy pimahdus päällä,kun niitä voisin laitella vaikka minne=) Muutaman toin sitten keittiöönkin.
 
Pöytäkin on vaihteeksi ihan niin kuin kunnolla puhdas. Kevyttä puunausta vaati,mutta hyvä siitä vielä tuli! Tämä pöytä joutuu tuunauksen kohteeksi,tai itse asiassa siihen tehdään kokonaan uusi kansi. Jahka Mikko saa inspiksen päälle (tai siis kyllästyy mun hokemiseen...:D). Väri kyllä pysyy valkoisena,toki haaveilen harmaata pöytää,mutta tuo tumman ruskea lattia rajoittaa jotenkin tuota haavetta.  Tutulla ja turvallisella valkoisella siis jatketaan!
 
 
Siskolta saatu keittiöpyyhe pääsi heti käyttöön. Pitäis käydä jostain kurkkimassa mikä tämä kuosi oikein on? Ja onko siitä kenties kuppeja?! Luulisin.
 

  
Täälä on nyt kovasti pähkäilty mitä kaikkea sitä pitää ottaa viikonloppu reissulle mukaan.Uskomattoman hanakalaa pakata vain itselle tavarat=)   Outoa,mutta NIIN ihanaa!!!
 
Mä palailen sitten (toivottavasti) rentoutuneena ja akut ladanneena takaisin ruudun ääreen.
Ihanaa viikonloppua teille ystäväiset ihanaiset!
~~Ulla~~
 

3 kommenttia:

 1. Olipas monta päivitystä kerralla luettavaksi, kommentoin sitten vaan tähän yhteen :D Älä muuta, siis meilläkin noissa purkeissa on välillä sellanen kerros että välillä tuntuu että lähtee vaan Fairyllä kun kaikki on niin lähellä hellaa missä A käryttää ihan kuus-nolla öljyä ja rasvaa :S Mutta on niin ihana fiilis sitte ku kaikki on puhtaat! Mäki haaveilen josko ton ruokapöytä/työpöydän päällystäis dc-fixillä, siis eihän siihen ees menisi ku pari rullaa ettei rahan menon puolesta itku tulisi jos se ei sopiskaan?! (Näin helppoa sitä on puhua itteään ympäri) :D Teilläki enää niiiiiin vähän aikaa Tampereelle, huomennahan siis lähditte eikä tänään?! Toivottavasti on säät kohillaan ettei tartte sateessa ja myräkässä kierrellä siellä ^_^ -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ollu ahkera päivittelijä=) No just tuohan nois purkeis on että,ei riitä et ne pyyhkäisis rätillä,kun ne saa liottaa saippuas!! No mä täälä lasken jo tunteja starttiin kohti Tamperetta:D Ja se on ihan sama vaikka tulis akkoja taivaalta niin kivaa pidetään!!

   Poista
 2. Teijän keittiö näyttää hienolta! Noi tummat kaapit sopii tosi hyvin vaalean pöydän kanssa♡ ja pallovalot♡♡

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: