sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Ihana,ihana viikonloppu

Moiks!
 
Nyt on kuulkaas akut niin täyteen ladattu kun ne vaan voi olla! Kälyn kanssa startattiin lauantaina heti aamusta kohti Tamperetta. Kierrettiin lähellä keskustaa olevia kirppareita ja me oltiin niiiin...PETTYNEITÄ!!!! siis kyllä,voi olla että sattui nyt vaan niin että me käytiin neljässä sellaisessa kirppasissa, joissa ei nyt vain ollut sitä mitä etsittiin. Mutta joka tapauksessa oltiin ihan hämmästyneitä. Meillä päin kirppareilla on niin paljon pengottavaa,mutta noissa mihin me eksyttiin oli kyllä 80% vain yksittäisiä laseja,kuppeja ja lautasia. No jotkut tietty ostaa niitäkin,ei sillä.
 
Me etsittiin kuitenkin jotain ihan muuta ja oltiin tosi pettyneitä noihin. Kurvattiin siis ideaparkkiin,koska jotain oli pakko saada ostaa=)
Idea parkista tarttuikin kivasti vaatteita itselle ja lapsille. Kahvikupposten ääreltä suunnattiin sitten kohti Torni hotellia. Te jotka ette ole vielä Tornissa käyneet, niin en voi kuin suositella!!! Ihana mahtava paikka. Palvelu saa täydet kympit,samoin huone ja aamupala!!! Ja ne näköalat<3 Meidän huone oli 15 kerroksessa ja sieltä me sitten tiirailtiin Tamperetta. 
 
 
 
Huoneesta tykättiin kovasti myös. Kivoja yksityiskohtia, ihanasti sisustettu.
 
 
 
Tämän lampun mä voisin huolia kotiinkin=)
 

 
Käytiin hotellilla vähän virkistäytymäs ja tsekkaas,että meikit on suurin piirtein sielä missä pitää ja suunnattiin Amarilloon syömään piiiiitkän kaavan mukaan. Sieltä kurvattiinkin sit suoraa hotellin pehmoisiin sänkyihin.
 
 
Aamupalalta ei tullut yhtään kuvaa, tiedättehän äiti ilman lapsia syömässä, siinä keskitytään vain oleelliseen, eli syömiseen!!Mutta tulihan siinä aika ihana olo kun kahvit ja teet tuotiin jokaisen pöytään omissa pienissä kannuissa. Ja valikoima oli tietysti niin ihanan runsas, niistä munakkaista ja nakeista,leivistä,leikkeleistä,juustoista,puuroista, jogurteista,hedelmistä sinne suklaakakkuihin asti. NAM.
 
Aamupalan jälkeen käly teki vielä googlailuja ja löysi Lempäälästä kolme kirpparia jotka aukes jo 11. Ikeä jätettiin sunnuntaille ja päätettiin käyttää aika hyödyksi ja tsekata nuo kirpparit. Ja kannatti!!! Nuutille sain kivoja perus vaatteita ja yhden avain naulakonkin löysin. Ja nämä kirpparit oli jo sitä mitä meilläkin päin on. Kannatti käydä=)
 
Ikeasta piti lähteä hakemaan vaan niitä kynttilöitä...Joo, hirveiden kassien kans sieltä kotia tultiin.
 
Kaiken kaikkiaan niiiiin ihanan reissu. Sunnuntai aamuna tuumattiin molemmat kälyn kanssa, että tässä rupeaa olemaan jo ikävä lapsia. Että ihan tarpeeksi oli tuo yksi yö erossa=)
Mutta Marille mielettömän isot kiitokset parhaasta mahdollisesta seurasta<3 ja ehkäisevästä mielenterveys työstä;) 
 
Nyt järkkäilemään taloa, meillä vallitsee kaaos!!!
 
ihanaa alkanutta viikkoa!!
~~Ulla~~


2 kommenttia:

  1. Onpa ihanaa että oli onnistunut reissu vaikka kirpparit oliki pettymys! ^_^ Soittelen lisempiä tietoja :'D -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo no kirpparit ei ollut sitä mitä ootettiin,mutta eipä se tunnelmaa latistanut=)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: