tiistai 6. lokakuuta 2015

Pomppia...

Moi!
 
Hyytävän kylmää tiistaita!! Kylläpä tuo -4 astetta voikin tuntua kylmältä. Aamulla ensimmäisenä kaivelin kaapeista koko lapsi laumalle lämpöisemmät hanskat ja pipot. Nooa tosin yritti tehdä kauppaa mun kans, että jos hän laittaa paksut hanskat ja lippiksen?! Hah,aina voi yrittää:D
 
Ihana kun aurinko on kumminkin paistanut,niin tulee vähän lämpöäkin.
 
Oon täälä heilunu maalisudin ja valkoisen maalipöntön kanssa pitkin taloa. Joka on siis vaarallista,koska voisin maalailla tyyliin kaiken joka on muun kuin valkoisen värinen. No oon nyt kuitenkin aika maltillisesti maalaillut. Olohuoneen vitriinin sain viimeinkin oman näköiseksi,siitä kuvia jahka maali kuivuu.
 
Käly toi lauantaina tullessaan Pomp de Luxin vaatteita melkoisen läjän. Ja arvatkaa miten ne poltteli, kun ei ehtinyt heti istua ja katsella mitä sitä tulikaan tilattua.No sunnuntaina availtiin paketteja Mandin kanssa ja voi että, on ne vaan ihania vaatteita.
 
Nuutille tilasin nämä pehmoiset ja lämpöiset collegehousut, Nooalle tuli muuten samanlaiset, unohdinkin kuvata ne.Ja tuo tähti paita oli mun pakko saada-listalla.
 
Lisäksi Nuutti sai uuden yökkärin ja pari bodya. Nuo Pompin bodyt ja yökkärit on ihan unelman pehmeitä!!Eikä oo kyllä mennyt pesuissa miksikään.
 
Mandille tuli neulemekko ja sukkikset. Tykkäsin tosi kovaa tuosta pallo kuosista.Väriksi valitsin harmaan,kun sen kanssa on niin helppo yhdistellä muita värejä.
 
Lisäksi neidille tuli paksu neuletakki ja pipo kaulahuivi setti.Tuollaista pidempää neuletakkia oon metsästanyt jo pari vuotta,ihana leggareiden ja tunikoiden päällä, ja tietty myös mekkojen kanssa.
 
 
Ja tämän yökkärin neiti valitsi ihan itse. Samaa ihanan pehmoista matskua kuin nuo Nuutinkin omat.
 
Semmoisia ostoksia. Tällä kertaa aika tämmöisiä perus arkivaatteita. Mutta niilleppä sitä on eniten käyttöä. Ootteko te ostanut jotain tämän vuoden pompin mallistosta?
 
Joko teillä muilla vietellään syyslomaa? Meillä on ens viikko lomaa ja kovasti pojat sitä odottaa. Toki itsekkin,saan pitää peräti kolme päivää lomaa aika luksusta. Jotain pientä kivaa pitää yrittää keksiä. Pojat lähtee ainakin serkkujen luo yö kylään ja me saadaan vaihdossa yksi muksu meille kylään. Leikkipuistossakin voisi taas pitkästä aikaa käydä.
 
Nyt tsekkailemaan mitä sitä vielä vois maalailla=)
 
Aurinkoista tiistaita!
~~Ulla~~
 

1 kommentti:

  1. Hui kuinka kylmä aamu siellä on ollut! Kyllä se talvi sieltä vaan tulee... :D Ihania nuo pompin uutuudet♡ itse en ole päässyt vielä niitä hypistelemään ja tilailemaan. :) Voi odotan näkeväni uudistetun vitriinin :)

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: