sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Syyslomalla

Maanantai moikat!
 
Täälä sitä vietellään syyslomaa,jei! Mikko viettelee saikku päiviä sohvan pohjalla ja mä oon touhuillu vaikka ja kuinka paljon=)
 
Eilen lähdin muksujen kanssa nauttimaan aivan Super ihanasta syysaamusta, mentiin kävellen/ pyöräillen katselemaan näkyykö oravia,koiria tai lehmiä. Muita nähtiin mutta oravat pysyi piilossa=)
 
Niin nautin kun tuo meidän omapihatie on pitkä ja siinä saa muksut mennä kuinka haluaa,eikä tarvitse pelätä autoja.
 
 
Pysähdyttiin matkan aikana varmaan sata kertaa tutkimaan milloin mitäkin. Välillä tutkailtiin kuinka paksua jää jo on ojassa, sai muuten aika kovaa heittää kiven ojaan, että jäähän tuli reikä! Tutkittiin myös oravan syömiä käpyjä ja tuulen kaatamaa puuta. Tällaiset retket on niitä parhaita, kun saa rauhassa tutkistella niitä asioita mitä lapsia kiinnostaa.
 
Nuutilla on nyt sellainen vaihe,että hän haluaisi vain istuskella rattaissa. Kauhea huuto tulee jos meinaa nostaa maahan vähän kävelemään!!Rattaista herra sitten viisoo yhtä ja toista ja kaikki pitää nimetä.
 
Mandi ei taaskaan suostunut tulemaan oikein kunnon pyörällä vaan valitsi potkupyörän=)
 
Tällaisia lenkkimaisemia meillä<3
 
Tässä tsekkailtiin lehmiä. Ja ihmeteltiin yhden lehmän iiiiiisoa vatsaa=)
 
Nuutti kiinnostui lehmistä niin kovasti, että meinas aivan pudota rattaista kun piti yrittää niin kovasti katsella taakse päin!!
 
Paisteltiin vielä iltapäivä ruuan jälkeen vohveleita. NAM!!! en edes muista milloin oon  viimeksi paistellut näitä. Ja eihän siinä nyt edes kauaa mennyt, kun vaan alkuun pääsi.
 
Tänään on pojilla ohjelmassa 4H- kerhossa kokkausta ja askartelua, ohjaaja oli sanonut että he voivat tehdä pitsaa. Voitte nyt varmaan arvata miten innoissaan pojat on=)
Iltapäiväksi on suunnitteilla Seinäjoen reissua.Jääkaappi huutaa tyhjyyttään, joten Prismaan on pakko päästä. Samoin Aarrekammio kirpparille pitää viedä täydennystä. Laittelin Nuutilta jo joitain vauvaleluja pois,niin vienpä nekin suoraa myyntiin.
 
 
Seuraavassa postauksessa tulee nyt sitten vitriinin tuunauksen tulos ja uudistunut keittiön pöydän kansi. Ja Nuutin huonekkin on viimeinkin kuvaus kunnossa,joten sieltäkin tulee räpsyjä jossain vaiheessa.
 
Palaamisiin siis=)
~~Ulla~~
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: