perjantai 23. lokakuuta 2015

Kuulumisia...

Moiks!!
 
Miten teidän viikko on sujunu?!
 
Tulipas ihan huomaamatta pitkä viikon tauko postauksiin,ei ollut kyllä mitenkään suunniteltu juttu. Kaikkea tässä nyt vain ollut, niin että ei oo ehtinyt koneelle istumaan.
 Ja nytkin sitten kameran johto on jossain??!! niin saatte tyytyä vaan meidän neiti 4-veen poseerauksiin=) Mikon kanssa naurettiin,että mistähän neiti on nyt keksinyt nämä asentonsa kun kameralla otetaan kuvia?! Oikein kunnon poseerauksia!<3
 
Tässä oltiin lähdössä kattomaan Onnelin ja Annelin talvea, joka oli ihan huippu!!!
 
 
Säät kääntyi sitten ei niin mukaviksi, olisin kyllä sata kertaa mieluummin pitänyt sen poutaisen sään, kuin tämän märän ja harmaan. Mutta tällä mennään, eipä se auta. Kurikset on päässyt teho käyttöön ja Nuutti I N H O A A  niitä!!!Näkisitte kuinka pikku mies vetää ittensä ihan makaroniksi ja huutaa. Great. Eihän täs oo ku muutama kuukausi tätä kuristen pukemista=)Ehkä se tottuu?! sanokaa pliiiis että se tottuu!!!
 
 
Mulla on luvassa laatu aikaa lasten kanssa, kun Mikko lähtee huomenna hirvimettälle. Toivottaan kovasti,että ei nyt ihan koko päivää sataisi! Kyllä sen vaan lasten kanssa huomaa nopeasti jos ollaan aamupäivä oltu sisällä. Iltapäivästä ei oo vaihtoehtoa,vaan pihalle on mentävä. Vaikka sitten niiden kuristen kera.
 
Oon käyny läpi Rasmuksen ja Nooan kämppää ja voi hyvä ihme mikä määrä sellaista ihme pientä sälää sielä oli. En tajua mitä ne oikein oli, mutta roskiin lähti iso pussillinen tavaraa. Ja siltikin tuo poikien kämppä kaipaa kyllä jotain...En vaan tiedä mitä. Ehkä lisää jotain kivoja säilytys juttuja johon niitä pikku aarteita saa säilöttyä. Nyt ne vaan oleskelee pitkin laattioita ja hyllyjä.
 
Tavoitteena taas kattoa tänään Vain elämää. Viime perjantaina ei käyny niin hyvä säkä. Nuutti päätti tulla sata kertaa sängystä pois ja nököttelin poitsun huoneessa sitten niin kauan, että lopuksi taisin jo torkahtaa sohvalle. Saldona :näin vipan biisin Vain elämästä.
 
Tänään pitää ennakoida paremmin=)
 
Ihanaa perjantai- iltaa ja alkanutta viikonloppua!!
 
Hei ja loppuun vielä Tervetuloa uudelle lukijalle tätäkin kautta!!
 
~~Ulla~~


2 kommenttia:

  1. Eikä miten ihana Mandi! Ihanat vaatteet ja kengät <3 Miten mukavaa noiden kuristen kanssa, ei tosiaan enää kovinkaan kauaa tätä säätä :'D Just eilen muistu mullekki mieleen sadesään ihanuudet kun tultiin Lunan kans lenkiltä ja tyyppi oli kurassa ku mikäki -.- Lunta odotellessa! Tai edes sitä pakkasta :D -V

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: