tiistai 27. lokakuuta 2015

Käsitöitä ja apulaisia...

Moiks!
 
Täälä on viikko lähtenyt kivasti alkuun. Eilen tehtiin pakollinen kauppareissu pitkästä aikaa koko perheellä. Paikalliselle S-Marketille täydet pisteet leikkipaikasta. Isommat muksut rakenteli sielä legoilla ja me kierrettiin Nuutin kans kauppa. Päätettiin poiketa pitkästä aikaa kirjastossa ja lapset valitti kaikki tosi kivoja kirjoja. Pojat lainasivat paljon ennätys kirjoja ja eilinen ilta menikin sitten tutkiessa mitä hulluja juttuja maailmasta löytyy. Pisin silta, korkein vuori,isoin kala ym. Mandi ihastui prinsessa kirjoihin ja yksi niistä luettiinkin heti iltasaduksi.
Eilen vaihtelin sänkyihin lakanoita, voin kertoa että viiteen sänkyyn kun vaihtelee niin se käy työstä!! Ja mulla oli tietty apuri joka sängyn luona. Tyyppi ei vaan oikein tajunnut tätä apurin roolia=) <3
 
 
Olisitte kuullut mikä kiljunta pikku miehestä kuului kun hyökkäsi peuhaamaan sänkyihin=) No hommassa meni vähän kauemman kuin yleensä,mutta oli se sitten hauskempaakin!!
 
Sunnuntaina päätettiin Mandin kanssa leipoa sämpylöitä iltapalalle. Uunituoreet sämpylät,vähän voita päälle ja lasi kylmää maitoa.Nams.
 
Oon iltaisin ehtinyt virkkaillakin, ja sainkin jo kaksi tablettia valmiiksi. Nyt on ensimmäinen harmaa työ alla.
 
 
Miten tuota ympyrää onkin jotenkin hankala virkata??!!Tuntuu, että koko ajan sai joko lisäillä pylväitä tai sitten tehdä koko kierros ilman lisäyksiä. Joko veti kupille tai meni laineille... Oon varmaan ainut jolla on tällaisia ongelmia?!=) 
No höyrytyksen jälkeen ne näyttää kyllä ihanilta, just sellaisilta miltä haluan ja se lienee tärkeintä=)
 
Olkkarissa on TAAS muutoksia. Hah, koskahan ei=)Siitä sitten seuraavaksi postausta.
 
Palaamisiin!
~~Ulla~~
 


5 kommenttia:

 1. Oikein nätin ja tasaisen näköinen tabletti on, en sais itse noin kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata Maria=) hyvä että ne edes näyttää hyvältä!!

   Poista
 2. Näyttää tosi kivoilta tabletit! Näen ne jo teidän pöydässä ^_^ Voi Nuutin tukka! :D -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits=) Joo Nuutin tukka on jotain ihan järkyttävää!!!! En tajua miten sen saa pysymään paikoillaan niin kauan,että tuon saa oikeasti kynittyä hyvännäköiseksi?!

   Poista
 3. Kauniilta nuo virkkuu työt näyttää. :) Näyttävät kivoilta pöydässä :)

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: