tiistai 10. marraskuuta 2015

Moi...

...Te ihanat=)...
 
Blogissa ollut hiljaista pahoittelut siitä, syykin selviää sitten aikanaan.
 
Meillä lapset odottaa kovasti lunta. Ja tietty mäkin.
 Tosin toivon, ettei sitä nyt ihan heti tuu, kun lasten talvivaate hankinnat on vielä vähän vaiheessa. Oon yrittänyt ettiä Rasmukselle henkseli mallisia toppahousuja. siis mieluiten vielä sellaisia joissa se itse kangaskin nousee vähän vyötäröä ylemmäs, tiiättekö mitä tarkoitan??! No joka paikassa on myynnissä vaan niitä perus vyötärömallisia housuja... Rasmus leikki viime talvenakin varmaan joka päivä koulussa kukkulankuningasta niin ei tuu toimimaan mitkään vyötärömallit, muuta kuin kauppa käynneillä. Muuten on kaikki ostettu, kengät, useammat pipot ja hanskat, fleece/villahaalrit ja villasukatkin on väsätty koko joukolle. Eli aika hyvällä mallilla. Yleensä oon kirmannut vielä kauppaan kun ekat kunnon pakkaset tulee ostamaan kintaita, että siihen nähden jei!
Mites teillä, onko pakkasiin jo vaatetus valmiina?!
 
Rasmus siis viilettää tänä talvena Molon takissa ja ticketin housuissa.Molemmat kirppislöytöjä=) Tähän nyt sitten vielä ne toiset housut, meidän muksut ei vaan pärjää yksillä housuilla...Varmaan on jo tammikuussa toisista polvet auki!
 
Nooalle on sitten Racoonin takki ja housut on Girafin. Housut oon tainnut ostaa peräti uutena=) Mutta takin oon löytänyt pari vuotta sitten kirpparilta. Talvitakit on kyllä aika pitkä ikäisiä! Vai ootteko samaa mieltä? Ei tuu hirveästi edes likaiseksi,niin ei kulu pesuista.Niin ja unohtui kuvata, Nooalle on myös viime talven Reimatec haalari, lähinnä koti käyttöön.
 
Mandille löysin kesällä Reimatecin pop up outletin-myymälästä haalarin. Edes jotain väri pilkkua tähän meidän talvivarustukseen..=)
 
Tuolta outletista löytyi myös koko joukolle talvikintaat ja pipot. En kyllä muuten olisi malttanut Reiman kintaita ostaa.Tulee melko hintavaksi ostaa melkein kolmenkympin kintaat neljälle. Ja kun sehän ei tietenkään piisaa,että on yhdet, kun niitä pitää olla AINAKIN kahdet per muksu.
 
Nuutille ostin jo viime vuoden Pomp de Luxin alesta talvihaalarin. Tuo Navyn väri on jotenkin nyt mun "se"-väri. Koko on 92cm ja Nuutilla on nyt 86cm vaatteet käytössä,että kaiken järjen mukaan sen PITÄIS olla sopiva sitten talvella=)
 
Sellaisissa vermeissä meidän lapset sitten menee talven. Toivottavasti saatais lunta, niin on sitten tekemistäkin ulkosalla. Pieni pakkanenkin olis vaikka heti tervetullut. On meinaan aika märkää...
 
Ja niiin pimeää. Aika karua, lähimpiin katuvaloihin on reilut pari kilometriä joten voitte kuvitella miten pimeää meillä on. Mikko on viritellyt pari päivää lisää ulkovaloja,että olis kivempi ulkoilla. Mä päätin kevyessä joulufiiliksessä laitella jo pihalle jouluvaloja ja niitä pitikin käydä ihailemassa pitkin iltaa ikkunasta=)
 
Nyt ottamaan välipala uunista.Meillä tuoksuu tänään pulla,NAM!!!
 
 
Mukavaa tiistaita!!!
~~Ulla~~
 

1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttää lasten talvivaatteet. Joten tervetuloa lumi ja pakkaset! :D voi kun maistuisi uunituore pulla! Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa leipomaan :) Mukavaa tiistaita!

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: