maanantai 16. marraskuuta 2015

Yökkäri tyyppi

Oon melko varma,että jos Nuutti sais päättää, tyyppi hengailis yökkäreissä vaikka koko päivän. Ja no, onhan ne nyt ihanan pehmoiset päällä, eipä sitä käy kieltäminen=)
 
Meillä on nyt ahkerassa käytössä Pomp de Luxin yöhaalarit, koska ne vaan ON niin pehmoiset ja pysyneet kyllä Super hyvinä lukuisista pesuista huolimatta. Toki nyt kun koneelle kuvia laitoin,niin huomasin, että tuossa uusimmassa yökkärissä on edessä tuoreet mandariini tahrat...Luulisin, että ne kumminkin lähtee pesussa=)
Sukat on Nuutilla nykyään ihan must juttu yöllä, peitto potkitaan saman tien pois kun sänkyyn päästään.
Palapelit on meillä sellaisia joita kootaan oikeastaan joka päivä. Onneksi noita nuppipalapeliä onkin kertynyt kivasti, kun joka muksulle on ostettu oman näköisiä.
 Tässä Nuutin mielipide äitin kuvailuihin<3

 
Ei Nuutti toki ainut yökkäri tyyppi oo. Mandilla on nykyään aina vastaus "enkä vaihda", kun pyydän vaihtamaan päivävaatteita. Neidinki yövaatteet taitaa kaikki olla Pompilta.
 
Meillä on lapset odottanut kuin kuuta nousevaa lelulehtiä. Meille on tullut vain yksi Amon aarrekirja . Oon odottanut kovasti sitä Suuri lelukirja- opusta,mutta eipä oo kuulunu. Ja BR-lelujakin pääsee kattomaan kun lataa sovelluksen kännykkään ja honkkarin oma oli luettavissa netissä..Äh, meidän lapset haluaa leikata niistä kuvia joulupukin listaan!!!!
Tänään onneksi tuli edes halpahallin lelulehti, on edes jotain selattavaa!! Onko teille jaettu noita lelulehtiä?!  
 
Pieniä juttuja oon lisäillyt taas tuomaan joulun tunnelmaa meille. Tai ehkä sen talven ja pakkasen tuntua?!Jotenkin sitä mieltää itte vaan sen punaisen joulun väriksi.

 
Arvatkaa ketä kiinnosti ihan tuhottoman paljon nuo kynttilät??!! Mutta antoi kuin antoikin niiden olla rauhassa=) Toki nuo kauriit ja joulupallot piti ottaa vähän lähempään tutkiskeluun... Mutta kyllä nekin on nyt saaneet olla rauhassa!

 
Valkoinen ja hopea, ne vois olla meidän tämän joulun värit!Ja ehkä se punainenkin tunkee sitten loppua kohden mukaan=)
 
Tällä viikolla ei ookkaan mitään ihmeempiä ohjelmassa, tänään Rasmuksen jalkkisharkkoja, huomenna Mandin tanssitunti ja poikien 4H-kerho. Loppu viikko onkin sitten vapaita iltoja!
 
Mukavaa alkanutta viikkoa!
 
~~Ulla~~
 

6 kommenttia:

 1. Ihanat kekkulit, ihanan tunnelmallista!! <3 En malta oottaa että näen kaikki paikan päällä! -V

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo yökkärit♡ Ja ihan samaa mieltä on lapsukaisten kanssa. Itsekin kulkisi vaan yökkäreissä jos saisi♡♡♡ Meille ei ole ollenkaan lelulehtiä ilmaantunut... Mahtaakohan tulla. Ihania kuvia ja tykkään tosta teitin ekojen kuvien lattiasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin tykkään tuosta lattiasta, mun puolesta sitä vois olla koko talon lattiat!! ja kieltämättä sitä olis ihana ittekkin olla yökkäreissä koko päivän!!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: