sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Niin kaunista...

Moi!
 
Perjantaina käytiin Mandin kanssa kaupassa ja ihmeeksemme huomattiin,että täälähän rupeaa satamaan lunta!! Lapset juoksi kotona ikkunalta toiselle ihastelemaan lumisadetta. Kovasti suunnittelivat tekevänsä lumiukkoja ja muita juttuja aamulla.Yritin vähän toppuutella suunnitelmia, epäilin että aamulla lunta ei oo ollenkaan. Mutta olin niiiiin väärässä!!!
 
Kyllä ei voi kuin ihmetellä miten paljon maisema valkeni lumen myötä.Ja miten kauniilta pihalla nyt näyttää<3
 
Toppavaatteita etsiskeltiin jo ysin aikoihin kuumeisesti ja pihalle lähtö sujui melkoisen nopsaan=) Tuntuu,että lapset on ollut tänä viikonloppuna enemmän ulkona kuin sisällä!
 
Nuutti oli ihan onnessa lumesta,toki liikkuminen osoittautui lumessa vähän haastavaksi, mutta ehkäpä se siitä.
 
Ihana kun puutkin tuli ihan lumisiksi.


Pojat ehti jo rakennella lumilinnoja ja koloja.
 
Sisko oli viikonlopun meillä. Nyt on hiukset kuosis ja kuulumiset vaihdettu oikein ajan kans. Molemmat illat venyi puoleen yöhön, kun ei millään olisi malttanut mennä nukkumaan. Toki nukuttiin sitten sunnuntaina koko lössi päikkärit=) Viikonloppuna tehtiin myös lasten kanssa joulupukille toivelistat. Olin ihan positiivisesti yllättynyt miten kivoja juttuja he löysivät listoihinsa. Pojillekin tuli pitkästä aikaa muutakin kuin legoja!!Mandin lista näytti aika Frozen painotteiselta, pojilla taisi olla muutamat legot,kätyrit juttuja ja tabletit. Saas nähdä mitkä toiveet toteutuu=)
Nuuttikin tutki lelulehdistä lähinnä auto ja traktori osastoja.
 
Taidan kyllä tällä viikolla jo repäistä kaikki joulu jutut kehiin,eihän täs nyt enää oo montaa päivää joulukuun alkuun...
 
Mukavaa alkanutta viikkoa!!!
~~Ulla~~4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. niinpä,saa nähdä onko tämä viimeinen päivä kun päästään nauttimaan tästä valoisuudesta...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo, näitä vois katsella vaikka kuinka kauan, varsinkin kun pihalla sataa tällä hetkellä vettä...Kaatamalla!!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: