tiistai 13. lokakuuta 2015

Nuutin huone

Moi!
 
Nyt sitä Nuutin huonetta.
 
Nuutti on nukkunut omassa huoneessa jo kesäkuun lopusta asti. Mutta vasta eilen sain laiteltua lelut sinne. Nuutin lelut ja kirjat on tähän asti olleet olkkarissa ja nyt oli jotenkin niin ihana, kun sai ne jo omaan huoneeseen. Muta älkää nyt käsittäkö väärin, kyllä se on edelleen olkkari missä meillä leikitään. Mutta suurin osa leluista on Nuutin huoneessa,jei!
 
Nuutin huoneessa on värimaailma harmaa-valkoinen-mintun vihreä linjaa. Tuo mintun vihreä on väri jonka oon "löytänyt" jotenkin vasta nyt kun mietin Nuutin kämppään värejä, ja sitä on yllättävän hankala ostaa. Siis mikä näyttää kaupassa että tämä on SE sävy, niin kotona huomaa, että se onkin ihan eri sävy kuin muut...Noh, ei välitetä pikku jutuista=)
 
Nämä seinät huutaa jotain tauluja ja muuta mukavaa=)
Sängyn päiväpeitto on kirpparilöytö kesältä. Se on tuossa sängyssä nyt kaksin kerroin, eli menee sitten isommassakin sängyssä. Joku pilvityyny sopis tuohon,eikös?!
 
Yläkerran aulasta tuotiin sohva tähän huoneeseen, joka oli kyllä niin oikea päätös. Nuutti on nyt hoksannut, että tuolta sängystä pääsee kuulkaa ihan itse pois, ja sieltä voi tulla moooonta kertaa pois! Joten mä tai Mikko nökötellään tuos sohvalla aina kymmisen minuuttia, että pikku jätkä malttaa nukahtaa. Mä sieltä yleensä kömmin puoli unes sitten pois=)
Nuo mintunvihreät koristetyynyn päälliset myös joltain kirpparilta...
 
Hyllylle on laitettu nyt vähän vaikka mitä. Joitain kuvia on tulossa postista ja ne ajattelin kehystellä tuohon.
 
 
Tähti nauha oli ihan pakko virkkailla, kun löytyi just sopivat värit=)
 
 
Lelut on nyt kivasti tuossa saatavilla ja nuo kirjatkin on melkein aina hyllys:D
 
Ja jotain ihania pieniä muistoja piti laittaa esille. Muistan yhä kun nämä vaatteet on olleet käytössä. Nuutti tuli tuossa jumpsuitissa kotiin sairaalasta ja se oli niin mahdottoman isokin vielä<3

 
 
Siinäpä se, Nuutin ikioma huone. Niin ihana kun sai tämänkin nyt valmiiksi.
 
Tänään tuli meille yökyläläinen. Ja pääsin viimeinkin herkuttelemaan porkkana kakulla.Ah!!!
 
 
Nyt laittelemaan muksuille iltapalaa. Ja voipi olla että otan vielä palan kakkua kun saan talon hiljaiseksi;)
 
Palaillaan!
 
~~Ulla~~



10 kommenttia:

  1. Ajattelin jo turhautuneena että onkohan vieläkään uutta postausta niin het kolme! Kyllä kannatti :D Ihanalta näyttää Nuutin kämppä, ja vitriinikin on tosi paljon parempi! Ja tuo ikkunanpoka... Loving it!! <3 -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo näitä tulee tällee rykelmittäin...kiitos sinä ihanuus!!!

      Poista
  2. Heippa! Oon jo pitkään lukenut blogiasi ja joskus kommentoinutkin. Mietin vaan että miten ihmeessä ootte saanut Nuutin jo nyt nukkumaan onasn huoneeseen ja lasten sänkyyn! 😃 kerro millä taikatempulla se tehdään? Nukkuuko se siellä koko yön? Meillä samanikäinen eikä toivoakaan että saisin sitä vierestäni omaan sänkyyn... 😃

    Hilda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Hilda!
      Ihana jos oot viihtynyt jo kauemmin lueskelemassa mun höpinöitä=)
      Siis et oo kuule ainut joka tätä on ihmetellyt, meillä on kaikki lapset siirretty tosi aikaisin jo omaan sänkyyn ja omaan kämppään. Rasmus oli jo 8kk iässä omassa sängyssä=)
      En nyt kyllä valitettavasti mitään taikatemppua osaa sanoa, meillä on mennyt jotenkin tosi helposti noi vaihdot. Nuutille lauletaan sänkyyn laitettaessa unilaulu ja hetki sitten oleillaan huoneessa,että rauhoittuu kunnolla.(siis on jo puoli unessa!!)Ja aamulla se sitten käpsyttelee sängystä tuossa puoli seittemän aikoihin meidän kämppään=)

      Poista
    2. Vaikuttaa helpolta! Eikö Nuutti koskaan herää keskellä yötä? Meidän taapero herää1-3 krt yön aikana joten koen hankalaksi että nukkuisi omassa huoneessa.. Joutuisin menemään sinne ja lapsi alkaisi itkeä herätessä. Mutta ihanahan se olis jos sais jo laittaa lapselle oman huoneen.

      Poista
    3. No kyllä Nuutti välillä herää,mutta se on ihan tyyliin kerta pariin viikkoon. (varmana ens yönä tulee sata kertaa!!!)

      Poista
    4. Voi pääsettepä helpolla taaperon unien kanssa! Sitä odotellessa tännekin 😃

      Poista
    5. joo,kun kuuntelee muiden painiskeluja nukuttamisen ja öiden kanssa,niin osaan kyllä arvostaa näitä omia öitä=)

      Poista
  3. Ei voi kuin huokailla aina kun katselee teidän kodista kuvia, niin ihanan näköistä.. Ja tutun näköinen virkattu pöllö tuolla hyllyllä ;)
    Terkuin Melina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Melina!! Joo noita pöllöjä on meillä vähän sielä ja täälä=)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: