keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Vihdoin uutta järjestystä!!

Moiks!
 
Silloin kun käytiin ensimmäistä kertaa katsomassa tätä taloa,en huomannut, että tuo olkkari on aika haasteellinen huonekalujen asettelun kannalta. No nyt kun ollaan täälä asuttu niin TODELLAKIN olen sen huomannut. Kahdella seinällä ikkunat,yksi sivu auki keittiöön ja yhdellä seinällä takka. Kuulostaa lupaavalta,eikös. No eihän siinä mitää,mutta kun sattuu olemaan ihminen joka kyllästyy älyttömän usein juurikin huonekalujen järjestykseen,niin ollaan ongelmissa. Kyllä siis ihan mahdottoman isossa ongelmassa.(otattehan mut huumorilla?!)
 
No mulla ei oo mitään "tästä se ajatus sitten lähti" juttua,mutta yks iltapäivä vaan päätin ruveta ruuvailemaan huonekaluja ympäri ja kattoa saako niitä mitenkään muuten. No sai=)



Melkein aito lampaantaljakin löysi taas paikkansa rahin päältä,johan se olikin kauan kaapis=)


Keksiseltä nappasin mukaan tämän pöllökorin. Tällä hetkellä täynnä Nuutin pehmoisia leluja,niin kuin palloja ja pupuja ja kaiken maailman nallukoita=)

 
Sohvan sai huoletta laittaa osittain tuohon terassi oven eteen,kun eipä sielä enää oikein oleskella.

 
 
Tuota vitriinin kohtaloa oon kovasti miettinyt. Ainakin se tulee kokemaan jonkun sortin tuunauksen tässä jossain välissä. Toisaalta pärjäisin myös ilman, toki sitten haluan jonkun lipaston tms tilalle. Eli ehkä kallistun kumminkin tuunailuun=)
 
 
Eilen oli melkein koko päivän harmaata ja vettäkin tihuutti joka toisessa välissä. Kynttilät paloi melkein koko päivän ja toissapäivänä ostetut kukat piristi omia fiiliksiä ihan käsittämättömän paljon. Pieniä iloja?!
Älkää antako kuvassa näkyvien kännykän kulmien pilata tunnelmaa=)
 
Viikonloppuna saan  siskoni meille<3 Voiko ihanampaa olla??!No ei! Huomenna pitäis käydä tyhjäämässä myös kirppari pöytä Aarrekammiossa. Ja kaupassakin vois tietty pyörähtää,että on viikonlopulle ruokaa. Mutta muuten ei ookkaan mitään ihmeempiä suunnitelmia.

 
Huomenna on jo perjantai..Jaksaa,jaksaa!!!
~~Ulla~~
 


6 kommenttia:

  1. Aaaaargh en kestä miten IHANA pöllökori!!!! <3 Teidän olkkari näyttää ihan yli hyvältä, en oikeen erikseen osaa ees sanoa mikä siinä on, KAIKKI. <3 Pitää omaaki sitte vkl jälkeen tutkiskella kriittisesti, lähtee varmaan järjestys vaihtoon ti ja ke vapaapäivinä. :'D See you later alligator! <3 -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no eikö?! ja mä vielä mietin että ostanko vai en=)JA kyllä,oon itekki nyt niin tyytyväinen tähän huoneeseen! Nähdään pian!!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. voi kiitos!!Oon kyllä itekkin nyt tyytyväinen tähän huoneeseen=)

      Poista
  3. Tosi ihanalta näyttää tuo teidän olohuone♡ ja tuo valaisin♡sopii niin hyvin. :) tuosta vitriinistä tulee hyvännäköinen pienellä tuunauksella. Tiedätkö jo mitä tekisit tuolle vitriinille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna!!No ajattelin ainakin maalailla nuo puunväriset valkoiseksi,ei varmaan iso yllätys=) ja sitten haaveilin jotain ruudukkoa tai jotain muuta noihin lasiin??tai sitten tuota takaseinää jollakin vaalealla kuviotapetilla.

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: