torstai 24. syyskuuta 2015

Tykkään!!!!

Moiks!
 
Työpäivä takana, iltapäivän sapuska syöty. Olin ajatellut, että lähdetään lasten kanssa pihalle touhuilemaan,mutta sitten rupeskin piskottelemaan. Joku olis voinut vaipua masennukseen,mutta mitä sitä turhia. Sytyttelin kynttilöitä ja laitoin takkaankin tulen. Muksut leikkii kavereidensa kanssa yläkerrassa ja Nuutti rakentelee Mandin kanssa dubloilla. Mä saan siis hetken kudottua Nooan villasukkia. Aika ihana hetki sanoisin. Itse asias aivan Super ihana!!!
 
 
Ja katsokaas mitä mä löysin huutiksesta. Mulla on ollu jotku iänkaiken vanhat ja kamalat mustat perus kumpparit ja nehän nyt ei ainakaan piristä mieltä. Toisin kun nämä<3 Hait oli ihan huippu kunnossa,mun silmään jopa käyttämättömät. Ja mikä ihaninta hintaa oli 20€,no tietty postarit päälle,mutta mun käsityksen mukaan nämä maksaa hitusen enemmän kaupas?!
 
Villasukat on käytös,tietty!!
 
Jotain pientä projektia on tullut jo valmiiksi. Ihanasta Lumimäellä -blogista sain vihdoin kaivatun inspiksen ja lisäksi ripauksen tietoa Mandin leikkikeittiön tuunaukseen. Kauan oon jo tuuminut tuon maalaamista,mutta jotenkin se on aina ollut niin leikeissä mukana,että ei ole ollut hyvää hetkeä. No nyt kun tuli puheeksi,että keittiö tuodaan leikkimökistä sisälle,niin päätin tarttua maalipensseliin. Mulle oli tartuntamaali (tai pohjamaali) ihan uus juttu, joo vähänkö noloa?! Mutta tulipa nyt siihen tutustuttua. Ja miten helppoa ja nopeaa,kun ei tarvinnut hioa ollenkaan.  Keittiö on siis ihan se Ikean perus keittiö ja Mikko on tehnyt siihen yläosan. Nyt se on sitten iki-ihanan valkoinen!!
 
 
Mitäs tykkäätte?! Menikö parempaan vai huonompaan suuntaan? Mä tykkään ja niin tekee neitikin=)
 
Viikko on mennyt toisaalta nopsaa toisaalta jokseenkin hitaasti. Kahden päivän harrastustaksina olon ja yhden päivän maidonhaku matkan jälkeen on aika ihanaa vaan olla ja touhuilla kotosalla. Laitella yläkertaa kuntoon ja touhuta niitä mitä on alkuviikosta jäänyt tekemättä.
 
Huomenna onkin sitten jo perjantai, Ihanaa!!!!
 
Tunnelmallista torstai iltaa joka tupaan
~~Ulla~~
 

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää tuo tuunattu keittiö. :)
  Mukavaa viikonloppua sinne.

  VastaaPoista
 2. Hait näyttää kylää ihan präniköiltä tähänki silmään! :) Huippulöytö! Ja toi keltanen väri on vaan niin mahtava. Täytyy varmaan pyyhkäistä omat siistimmäksi kun noi on niin hohtavat :'D Keittiö on tosi hyvä nyt! -V

  VastaaPoista
 3. Nuo hai-saappaat on niin hyvät♡ parempia en tiedä. Itseltäni löytyy vaaleanpunaiset :) ja tuo teijän takka on upea!

  VastaaPoista
 4. Kuvassa näkyvät pitkävartiset harmaat villasukat keltaisissa hai-
  saappaissa.käännäppä villasukat saapasvarsien päälle,tulee ihan huopatossufiilis,mutta jalat eivät kastu!

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: