maanantai 14. syyskuuta 2015

Mandin valtakunta

Hellou!
 
Olkkarin sijaan tänään pompahdetaan meidän neidin kämppään,koska sielä nyt sattui olemaan kerrankin siistiä ja oon ihan rakastunut tuohon neidin uuteen sängyn katokseen=) Eiks nuo oo ihan hyvät syyt ottaa kuvia?!
Tätä samaa verho katosta on näkynyt jo muissakin blogeissa ja kyllä se vaan hurmas sekä mut, että Mandin. Neidillä oli aiemmin Ikeasta ostettu valkoinen verhokatos,mutta se löytyy tällä hetkellä leikkimökistä. Suoraan sanottuna eihän se oo enää siinä kunnos,että sitä vois sisälle tuoda. Harmi. Paitsi että ei oo.....=)
 
 Tämä oli nyt juurikin niin runsas ja prinsessamainen kuin toivoinkin!! Ja arvatkaa miten ihana tuola sisällä on leikkiä.Sänky on milloin prinsessanlinna, teltta ja on se ollut Jaken merirosvolaivakin=)
Ei voi kuin taas ihmetellä tätä neidin tavara määrää...Vaikka joo itsehän sitä tulee pääasiassa ostettua,eipä sillä. Tytöille nyt vaan on kaupat ja kirpparit pullollaan kaikkea ihanaa!
Mandi on siis tällä hetkellä (oottakaas mä laskeskelen) 4,5 vuotta. Neitiä kiinnostaa tällä hetkellä kovasti roolileikit. Milloin ollaan äiti,prinsessa,vauva,koira tai leipuri. Nukkeleikit on jäänyt vähän vähemmälle ja barbit on ruvennut kiinnostamaan. Nukkekoti on edelleen tosi suosittu. Meillä on nukkekodin asukkainen Sylvannian families eläinperheitä ja niillä neiti saattaa helpostikin leikkiä yli tunnin. Valitettavasti myös Nuutti rrrrakastaa noita pienen pieniä juttuja ja niitä saa sitten ettiä pitkin yläkertaa...
 
Siirrettiin vanha pulpetti aulasta Mandin huoneeseen,meidän neiti on erittäin tuottelias nykyään piirrustusten ja askartelujen suhteen. Ostin kaupasta liimapuikon ja ison pinon värillisiä papereita ja niistä saa kyllä vaikka mitä aikaiseksi,kun löytyy mielikuvitusta!
 
Ja kun nyt yläkertaan päästiin niin tsekataan poikienkin kämppä. En muista oonko kuvaillut tänne,tätä nykyistä järjestystä. Siirreltiin jo kesän alussa nuo valkoiset lokerikot pystyyn ja vierekkäin niin saatiin vähän rajattua pojille omaa tilaa. Ja molemmat ovat kyllä tosi tarkkoja varsinkin siivous hetkellä,että se oma puoli on siisti. Tämä järjestely toimii nyt,kun leikit on kuitenkin vielä niin samoja ja vaikka kavereita jommalle kummalle tuleekin,niin kaikki ne kuitenkin yhdessä leikkii. Vielä ei siis kaivata omaa tilaa. Tuo poikien kämppähän on suunniteltu niin, että siitä saa kaksi huonetta väliseinällä ja ovi aukon puhkaisulla. Esim valaistus ja ikkunat on aseteltu niin,että seinä on helppo laittaa. Saa nähdä koska he rupeavat kaipaamaan omaa huonetta.
(Jos joku miettii noita vaatteita sängyillä,niin oltiin lähdössä juhliin ja heittelin vaatteet valmiiksi sängyille!!)
 
Tämä huonekin OLI siisti,mutta koska otin kuvat ensin neidin kämpästä niin täälä oli jo pojat ehtineet aloittaa leikit.Nopeita!!! 
 
Eilen pelattiin Rasmuksen jalkkis harkoissa aikuiset vastaan lapset matsi ja voi,että noiden poikien riemua kun saivat vedellä maaleja aikuisten maaliin!!Ihana ilta<3 Kotona oltiin vasta vähän enne puolta yhdeksää ja ennenkö iltapala oli syöty ja muut ilta jutut tehty,niin kello näytti jo ysiä. Oli kuulkaa aika nopeasti tämä talo hiljainen=)
 
Seuraavaksi sitten sitä olkkaria.Ehkä=)
 
Ihanaa syksyisen aurinkoista tiistaita!
~~Ulla~~

 


4 kommenttia:

  1. Ah miten ihana katos! <3 Kyllä kelpaa :) Ja kivalta kuulosti tuo lapset vastaan aikuiset-matsi, oliko pelaajien vanhemmat hyvin mukana ja paikalla?! -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no kelpaa todellakin!! Hienosti oli vanhempia tullut pelaamaan,oli oikein vaihtopelaajiakin=)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: