keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Kotihommia...

Moiks!
 
Kylläpäs Aarrekammio postaus veti kivasti porukkaa tänne lueskelemaan. Toivottavasti joku tulee uudemmankin kerran=)
Tänään pastaa aurinko ja mulla tuntuu olevan energiaa vaikka muille jakaa!!Sohvan päälliset lensi heti aamussa pesuun,samoin koristetyynyjen päälliset (joku mustikkasuu on käyny jättämäs leiman joka paikkaan...)Eilen vaihtui olkkaris ihan extempore järjestys,kyllä vaikka oonkin aina sanonu,ettei sielä saa vaihdettua. Näköjään kun tarpeeksi paljon haluaa,niin mielikuvitustakin rupeaa löytymään=)
Mutta näette sen sitten, kun saan nuo sohvan päälliset kuivaksi ja paikoilleen.
Tänään on siis pyykätty,vaatimattomat kolme koneellista.


Tänään on myös imuroitu.Imurointi menee meillä nykyään niin,että Nuutti istuskelee tuossa imurin päällä ja mä yritän sit varovasti vedellä sitä eteenpäin. Summarumma rum imurointi kestää vaikka kuinka kauan,ku ei voi vaan vauhdilla mennä minne haluaa!!
 
 
Kattokaa nyt mikä poseeraaja meidän poitsusta on tullut:
 
 
 

Nuutti on kyllä sellainenkin auringon paiste. Jotain on kyllä vialla jos tämä poika itkeskelee. Toki omaa tahtoa on ruvennut löytymään ihan valtavasti. Kovasti yritetään nyt opetella,että toisen kädestä ei saa viedä lelua ja että ruoka syödään pöydässä. Nuuttihan ei enää millään istuisi syöttiksessä, vaan penkillä niin kuin muutkin. Äiti on kyllä vähän eri mieltä tästä asiasta!!Tuosta penkiltä kun on vähän turhan helppo lähteä esim. leivän kanssa viilettämään!
 
Ja sitten pompataan asiasta ihan toiseen.Päätin siirtää toiset pallovalot eteiseen,ne saavat olla yön päällä, niin näkee yläkerran tyypitkin tulla yöllä alakertaan. 
 
 
Joltain Keskisen reissulta kotiutui myös tämä taulu. Vähän se haki paikkaa,mutta tuohon se sitten jämähti=) Tähän lokerikon tilalle haaveilen jotain vanhaa pöytää, ei oo vaan vielä mieleistä tullut vastaan. Pitäis jaksaa toria selailla,josko sieltä löytyis sopiva.

 
 Tänään on tämän viikon ensimmäinen ilta, kun ei tarvitse toimia harrastustaksina. Maanantaina kuskattiin Rasmusta jalkkikseen ja eilen Mandia tanssiin.Tänään aattelin kyllä kurvata pikaisesti siivoilemaan kirppispöydän ja viemään serkun ihanan pikku neidin synttäri lahjan postiin.
 
Keskiviikon jatkoja!!
~~Ulla~~ 
 


3 kommenttia:

 1. Hei miten hyvin noi pallovalot sopiikin tuohon!!! Ihan loistavat! Ja ihana Nuutti imurin päällä :'D Miten Mandin tanssi meni?! -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eikö sopinukki!!Mandin tanssi on mennyt tosi hyvin,ihan innoissaan se kotona näyttää uusia muuveja:D

   Poista
  2. Hahhhaaa voi toista <3 Munki peili selkeästi huutaa tollasia valoja!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: