maanantai 21. syyskuuta 2015

syksyisiä päiviä

Heipsan!
 
Viikonloppu meni ihanasti siskon kanssa turisten. Rasmus kysyi,että voitteko te olla ollenkaan juttelematta. No ei!!! On se vaan niin eri asia jutella kasvotusten kuin puhelimessa. Ja ah,kaikkien hiukset on taas kuosissa. Oma pää muuttui pari astetta tummemmaksi ja tykkään tosi kovasti. Muksutkin näyttää taas vaihteeksi siisteiltä eikä ihan peikoilta=) Kiitos Virpi!!!<3
 
Sisko toi mukanaan aivan Super ihanan synttärilahjan mulle. Paketista paljastui itsetehdyt lapaset,ihan parhaat ja juurikin oikean väriset<3 sekä Greengaten lautanen ja keittiöpyyhe. I´m so happy!!!! Tuota lautasen kanssa samaa sarjaa multa löytyykin jo lattemukeja,niin nyt on sitten lautanenkin samalla kuosilla. On ne vaan niin ihania ei voi muuta sanoa.


 
Meni kyllä heti kerralla niin syksyisiksi nämä säät. Mutta eipä se menoa haittaa! Nyt on ollut tuo Pomp de luxin haalari reilun kuukauden käytössä ja edelleen oon tykännyt tosi kovaa. Ainut miinus tulee multa noista suhteellisen tiukoista hihan suista. Tykkään laittaa lapaset ja kintaat tuonne haalarien alle,niin saa kyllä tehdä vähäsen töitä,että tuolta saa pujoteltua käden pihalle. Mutta muuten oon ihan in lööv=) Pitää yllättävän hyvin vettä, meillä ei oo ollut vielä kertaakaan Nuutilla kuriksia. Ja lämmin tuo myös on. Polvet on vielä ihan kuin uudet,vaikka Nuutti kompuroi noin sata kertaa per ulkoilu noilla kumppareilla, reppana.
 
 
Meinattiin Mikon kanssa, että ei haravoida lehtiä ollenkaan vaan kerätään ne ruohonleikkkurin kerääjällä veks,mutta kuvitelkaa:Lapset haki haravat varastosta ja rupes haravoimaan??!!

 
No lehdethän ei miellä ihan heti lopu kesken,siispä en lähtenyt repimään toisilta haravoita pois=) On se ittellekkin ihan mukavaa puuhaa ulkona. (Varsinkin kun tietää,että niitä kaikkia lehtiä ei tarvitse haravoida...:D )
 
Mikko löysi kirpparilta pojille halvalla temppupyörän ja sillä on nyt ahkerasti viiletetty pitkin pihoja,portaita ja tietä.
 
Sisällä ollaan touhusteltu viime päivät Dublojen kanssa. Näin äitinä tulee mieleen,että pitääkö niistä ihan oikeasti lähteä niin kova ääni??!!Tarkoitan siis sitä tilannetta, että Sieltä lego laatikosta pengotaan jotain yhtä ja tiettyä osaa jota pitää kaivella oikein huolella. Muuten tykkään kyllä itsekin tosi paljo Dubloista,niillä saa aikaiseksi tosi kivoja leikkejä.
 
Mandista on ihan viimeisen viikon aikana tullut hirveän tarkka vaatteistaan. Ihan uus juttu mulle,kun pojille saa vieläkin nakella lattialle mitä itse haluaa ja kaikki puetaan mukisematta päälle=)
Nyt sitten neidin kanssa saa tuumia mitä laitetaan ja sopiiko ne nyt sitten yhteen vai ei. Frozen sukat on melkein pakko saada joka aamu jalkaan, niitä onkin sitten joka pesukoneellisessa useampi pari.

 
 
Tänään ajellaankin sitten Lapuan suuntaan Mandin tanssi harkkoihin ja pojat suuntaa 4H-kerhoon. Illalla sitten saadaan vaihdella päivän kuulumisia.
 
Nyt jatkamaan päivän touhuja!
 
Moikat!
~~Ulla~~ 1 kommentti:

  1. Olipas "pitkä" tauko ennen kun muistin blogeja selailla vkl:n jäljiltä! Ollos hyvä vain, kiva jos oli kivat <3 Sekä hiukset että lahja :DD Katoin hetken mutta oli siis vanhempia kuvia tossa kun Nooan hiukset on ihan peikot :'D Hei miten näppärää jos saatte kaikki lehdet sillä kerääjällä, varmasti eri lailla inspaa haravoida kun voi lopettaa het jos kyllästyttää! -V

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: