tiistai 29. syyskuuta 2015

Aarteita mä metsästän...

Huomenta!
 
Pitkästä aikaa kuvailin kirppis löytöjä. Kävin viikonloppuna Ylistarossa Mll:n lastentarvike kirppiksellä ja sieltä tarttui mukaan joitain vaatteita. Tein pari ihanaa Nosh löytöä ja hinta oli niiiin kohdallaan,että meinasin pomppia ilosta ilmaan=)
Jumpsuitilla hintaa 3€ ja housuilla 1,50€. Kyllä ei kaduta yhtään näiden osto!!
 
Ja ihanat ruskovillan lapaset ja villasukat yht.6€. Siis en ole missään näitä nähnyt näin halvalla. Huutiksessakin saa maksaa pelkistä lapasista melkein 15€.
 
 
Ja sitten koska Mandin tanssi tunnin aikana on hyvä karata tekemään juoksu rinki kirpparille,niin sieltä löysin nämä popin ja me&i housut,molemmat eurolla.
 
Ja Pomp de Luxin ihana fleecetakki on just sitä mitä oon kaipaillutkin kauppa reissuille. Niin ja hintaa 3,50€
 
Pitkästä aikaa löytyi myös Rasmukselle jotain. Pompin farkut,jotka oli nyt tietty pesussa. Ja sitten nämä kivat takit. Ylempi Name it ja alempi Reiman.Yhteensä 5€
 

 
 Täydennystä taas kaappeihin. Niin kuin ne nyt sitä olis kaivannut...=) Mandille en ookkaan pitkiin aikoihin löytänyt mitään. Jotenkin tuon kokoisia 110-116cm ei tunnu edes olevan hirveästi myynnissä?! Tai sitten mä oon sattunut vaan sellaisiin aikoihin paikalle,että ei oo ollut.
 
Eilen tosiaan pyörähdettiin Lapualla tanssi koulu Wimman lastentanssi tunnilla. Mandi on niin innoissaan tuosta harrastuksesta. Joka kerta, kun kotiin päin ajellaan neiti selittää ihan onnessa mitä on tehty ja kuka sanoi mitä. Jotenkin sitä ittellekkin tulee aina niin hyvä olo,kun näkee että toinen nauttii.
 
Kirmasin itse lenkille kun pääsin kotia ja kyllä se vaan jotenkin niin ihanasti nollaa pään ja antaa energiaa. Jos olisin vain istahtanut sohvalle loppu illaksi niin olis ollut kyllä ihan eri fiilis kuin tuon lenkin jälkeen. Nyt on niin ihana käydä juoksemassakin kun ei oo kuuma!!Toki täälä keskellä ei mitään on sitten tuo pimeys pieni haaste. Heijastin liivi on aikas ehdoton ja jotain valo viritelmää on pakko ruveta miettimään.
 
Aurinkoista keskiviikkoa juurikin sinulle lukija!!
~Ulla~
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: